Przecież z Andersonem pokazał jak jest mocny psychicznie, a tak szczerze też w to nie wierzę ????Dimitrov raczej nie ma większych szans z Del Potro?
Bo szczerze mówiąc nie chce mi się kontrować, nie wierzę w Bułgara.
Przecież z Andersonem pokazał jak jest mocny psychicznie, a tak szczerze też w to nie wierzę ????Dimitrov raczej nie ma większych szans z Del Potro?
Na szczęście Dimitrov określił się dosyć szybko i Del Potro połamał go już w 1 gemieDimitrov raczej nie ma większych szans z Del Potro?
:grin::grin::grin::grin:Dziękuje, pozdrawiam (normalnie musiałem się dowartościować chyba z rana, co złego to nie ja, to wina żony :grin ????
W Oddsring wczoraj jeszcze nieźle stał, ale u reszty buków, masz racje, że słabo. Ja jedynie pomysł na BTS znalazłem w tym meczu.Panowie, macie jakies pomysly na PL Bournemouth v Tottenham? overek jakis? Bts slabo kursowo stoi i nie wiem czy warto sie pakowac.
Za pare minut juz będzie >2 na overW Oddsring wczoraj jeszcze nieźle stał, ale u reszty buków, masz racje, że słabo. Ja jedynie pomysł na BTS znalazłem w tym meczu.
prosta matematykaTY w ogóle nie ogarniasz tematu... nie umiesz czytać ze zrozumieniem
masz podane proste przykłady ale i tak to jest za trudne dla Ciebie
jasne , co ja sie tam znam , byłem laureatem olimpiady matematycznej w podstawówce , dostałem sie do liceum bez egzaminów , byłem zwolniony z matematyki na maturze i nie potrafie rozwiazac takiego prostego zadania :grin:
Masz do wyboru 2-drogowo opcje:
- Ronaldo strzeli bramkę w meczu
- Ronaldo nie strzeli bramki w meczu
Chcesz postawić że strzeli
Szansa na powodzenie typu wynosi 1 z 2 czyli P=1/2*100% = 50%
zgadza się
To jest tak samo jak rzut monetą: orzeł albo reszka.
Prawdopodobieństwo że wypadnie orzeł wynosi P=1/2*100% = 50%
Przecież to dziecko w przedszkolu wie.zgadza się
Przy zakładach 2-drogowych typu taśmy masz.
P = (1/2)^n * 100% gdzie n oznacza liczba zdarzeńzgadza się
Przy zakładzie 3-drogowym masz 3 możliwości czyli 1/3*100% = 33,33%zgadza się
Analogicznie przy taśmach masz
P = (1/3)^n * 100% gdzie n oznacza liczba zdarzeńzgadza się
CZY WIDZISZ GDZIEŚ KURS NA ZDARZENIE PRZY TYCH OBLICZENIACH??? bo ja nie.
może ktoś inny się wypowie i wytłumaczy o co chodzi.
moja teza
cytat "z matematycznego punktu widzenia niema róznicy czy grasz single czy taśmy "
założenia do przeprowadzenia symulacji
załozenia podstawowe
1 mamy identyczne srodki finansowe (2000 złotych )
2 identyczne value na zdarzeniu
A i B (procentowo oczywiscie nie kwotowo )_
3 zakładamy ze dany bukmacher daje na obydwa te zdarzenia maksymalne kursy
dla uproszczenia pomijamy
1 marże buka
2 podatek
ronaldo strzeli 2,00
ronaldo nie strzeli 2,00
messi strzeli 2,00
messi nie strzeli 2,00
ty grasz to singlami
A ronaldo strzeli 2,00 x 1000 pln = 2000 srednio trafiasz jak sam obliczyłeś 50% czyli srednio masz zwrot 1000 złotych
A messi strzeli 2,00 x 1000 pln = 2000 srednio trafiasz 50% czyli srednio masz zwrot 1000 złotych
ja gram to ako czyli messi strzeli x ronaldo strzeli co daje 4 .00 x 2000 pln
8000 PLN z prawdopodobieństwem 25% jak sam to ładnie obliczyłęś czyli srednio wychodzi 2000 zwrodu z kuponu
czyli ty srednio masz 1000 złotych zworu za kupon A i 1000 za kupon B łacznie 2000
a ja za swój kupon 2000
czyli wychodzi dokładnie to samo
gdybysmy grali tak dzień w dzień przez cały rok to gwarantuje ci ze obaj bylibysm w tym samym miejscu z _+ zerowym zyskiem i zerowym yeldem
Strzela gole wszędzie gdzie się pojawia.Sergi Enrich dobrą formę złapał po tym trójkącie ????
Tak patrzac na staty to bez Kane'a Tottenham raczej nie pokrywa overow. W lidze ledwo 2 na 8 spotkan. H2H z poprzedniego sezonu w dwumeczu 1:8 dla Tottenhamu z czego Kane strzelil 5 goli i asystowal przy 1. Bez niego bylo by ledwo 1:2 ???? ... Son pomimo dobrej formy to klasa nizej od Kane'a, a o Jansenie to w ogole nie warto wspominac.Bournemouth - Tottenham over 2.5 @2.025 Bet365
FK Yenisey 1X @2.4 oraz 1 @7.0 szukamy fixa ????