Tutaj nie było na co czekać, bo Sveta chyba ma smak zawinąć to jak najszybciej :razz:Poczekam az Gavrilova bedzie prowadzila 1-0 w setach i na Kuzne stawiam, pamietajmy ze w kolejnych latach to ona bedzie w takiej sytuacji jak Kuzna i to ona bedzie potrzebowała wygranej a wiemy ze Rosja to specyficzny kraj ????
Wydaje mi sie ze kuzna jednego seta da kolezance ugrać pamietajmy ze to ze zmienila narodowosc nie oznacza ze zapomnieli o Rosjance a kiedys w przyszlosci to ona moze byc w takiej potrzebieTutaj nie było na co czekać, bo Sveta chyba ma smak zawinąć to jak najszybciej :razz:
Nie śledzę od początku, ale wydaje mi się, że kolega nie neguje tego, że single mają większe prawdopodobieństwo wejścia od taśm bo to oczywiste, ale twierdzi, że potrzebujemy kursów żeby ocenić z czego w ostatecznym rozrachunku będzie większy zysk.CZY WIDZISZ GDZIEŚ KURS NA ZDARZENIE PRZY TYCH OBLICZENIACH??? bo ja nie.
może ktoś inny się wypowie i wytłumaczy o co chodzi.
no właśnie próbuje mu wytłumaczyć matematyczne szanse na powodzenie zakładu a szukanie valuebeta i danych jakie się wykorzystuje do tego.Nie śledzę od początku, ale wydaje mi się, że kolega nie neguje tego, że single mają większe prawdopodobieństwo wejścia od taśm bo to oczywiste, ale twierdzi, że potrzebujemy kursów żeby ocenić z czego w ostatecznym rozrachunku będzie większy zysk.
Czy są to typy na żywo?taki dubelek na itf kobiet kanada
Catherine Cartan Bellis - Sachia Vickery 1 @ 1,38
Bianca Vanessa Andreescu - J.Brady 2 @ 1,44
P.S Wie ktos czy tvp regionalna pokazuje wten weekend 2 lub 3 lige nasza?
O KU**A MAĆ :Ono to SK 16 runda @1.80
nie będą chcieli przedłużać
ale clutch Ci zrobił 1-3, 1 HP zostało, brawo ????no to SK 16 runda @1.80
nie będą chcieli przedłużać
trafiony z ooooooooooooogromnym zapasem :grin:SK mapa1 -2,5 @1,9
racja tylko no tego nie potrafi zrozumieć a mnie wysyła do gimbazy ????Eee tam pierdzielenie o Szopenie, jakieś wyliczenia, procenty, szanse Bóg wie co jeszcze za wymyślunki, a prawda jest zupełnie inna. Szansa każdego typy, singla, czy AKO jest zawsze taka sama, 50%! Albo sie "udo", albo sie nie "udo". ????