>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Poczekam az Gavrilova bedzie prowadzila 1-0 w setach i na Kuzne stawiam, pamietajmy ze w kolejnych latach to ona bedzie w takiej sytuacji jak Kuzna i to ona bedzie potrzebowała wygranej a wiemy ze Rosja to specyficzny kraj ????
Tutaj nie było na co czekać, bo Sveta chyba ma smak zawinąć to jak najszybciej :razz:

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Tutaj nie było na co czekać, bo Sveta chyba ma smak zawinąć to jak najszybciej :razz:
Wydaje mi sie ze kuzna jednego seta da kolezance ugrać pamietajmy ze to ze zmienila narodowosc nie oznacza ze zapomnieli o Rosjance :p a kiedys w przyszlosci to ona moze byc w takiej potrzebie

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
CZY WIDZISZ GDZIEŚ KURS NA ZDARZENIE PRZY TYCH OBLICZENIACH??? bo ja nie.

może ktoś inny się wypowie i wytłumaczy o co chodzi.
Nie śledzę od początku, ale wydaje mi się, że kolega nie neguje tego, że single mają większe prawdopodobieństwo wejścia od taśm bo to oczywiste, ale twierdzi, że potrzebujemy kursów żeby ocenić z czego w ostatecznym rozrachunku będzie większy zysk.

Otrzymane punkty reputacji: +6
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Nie śledzę od początku, ale wydaje mi się, że kolega nie neguje tego, że single mają większe prawdopodobieństwo wejścia od taśm bo to oczywiste, ale twierdzi, że potrzebujemy kursów żeby ocenić z czego w ostatecznym rozrachunku będzie większy zysk.
no właśnie próbuje mu wytłumaczyć matematyczne szanse na powodzenie zakładu a szukanie valuebeta i danych jakie się wykorzystuje do tego.
oczywista oczywistość że singiel ma większe szanse wejścia niż duble, treble...

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Eee tam pierdzielenie o Szopenie, jakieś wyliczenia, procenty, szanse Bóg wie co jeszcze za wymyślunki, a prawda jest zupełnie inna. Szansa każdego typy, singla, czy AKO jest zawsze taka sama, 50%! Albo sie &quot;udo&quot;, albo sie nie &quot;udo&quot;. ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Muszę uzupełnić moje zapiski o sędziego z meczu Adelaide - Melbourne. Ewidentnych kartek nie dawał w końcówce, tak jakby sam podbił kurs, a potem pograł under :p

T 107,8K

trcdd

Użytkownik
taki dubelek na itf kobiet kanada
Catherine Cartan Bellis - Sachia Vickery 1 @ 1,38
Bianca Vanessa Andreescu - J.Brady 2 @ 1,44
P.S Wie ktos czy tvp regionalna pokazuje wten weekend 2 lub 3 lige nasza?

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Eee tam pierdzielenie o Szopenie, jakieś wyliczenia, procenty, szanse Bóg wie co jeszcze za wymyślunki, a prawda jest zupełnie inna. Szansa każdego typy, singla, czy AKO jest zawsze taka sama, 50%! Albo sie &quot;udo&quot;, albo sie nie &quot;udo&quot;. ????
racja tylko no tego nie potrafi zrozumieć a mnie wysyła do gimbazy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom