kuchcik
Użytkownik
Wierzyć, to podświadomie każdy wierzy dopóki trwa set/gem/mecz/kwarta etc. Gorzej opanować płaczPo prostu nie wierzyłem
Wierzyć, to podświadomie każdy wierzy dopóki trwa set/gem/mecz/kwarta etc. Gorzej opanować płaczPo prostu nie wierzyłem
Zamykam przy 2:0 w TBBaboska 2. set @2.75 (0:40)
Co nie zmienia faktu że w większości przypadków takie teorie okazują się prawdziwe.Mecz jest aktualnie pod całkowitą kontrolą Węgierki. Nie chce być złośliwy ale bardzo mnie to cieszy. Następnym razem z teoriami spiskowymi to do Archiwum X, a nie do bukmachera.
Takie teorie na gół się tak kończą - końcówka 2 seta wyglądała jakby to Kuza się gdzieś wybierałaMecz jest aktualnie pod całkowitą kontrolą Węgierki. Nie chce być złośliwy ale bardzo mnie to cieszy. Następnym razem z teoriami spiskowymi to do Archiwum X, a nie do bukmachera.
Gdzie można się ich doszukiwać, to można, ale tutaj nie było podstaw.Co nie zmienia faktu że w większości przypadków takie teorie okazują się prawdziwe.
Aż przypomina się klasyka... "Rozumem nie grzeszyłaś, za to nadrabiałaś ciałem..." ????
@topic
Setkic @1,80 całoroczny
Warto zwrócić uwagę na oba mecze w Singapurze. Możliwe, że gdzieś będzie łamak. Ktoś może na giełdzie zobaczyć czy coś dzieje?
Albirex i Hougang strzelą w drugiej połowie -> 2.30 (całoroczny)
Pomyłka, chodziło mi o 3 gemKuza 2. gem w 3. secie @1.42
Patrz na to koleżko, u Ciebie chociaż było 1.8
No bo ja grałem przy stanie 1-1 w pierwszym.Patrz na to koleżko, u Ciebie chociaż było 1.8