B
178
becks-59091
Użytkownik
Przecież nie położy się na korciePanowie Babos nie puszcza meczu...ale mam nadzieje ze kuznetsova ogranie
Przecież nie położy się na korciePanowie Babos nie puszcza meczu...ale mam nadzieje ze kuznetsova ogranie
Nie musi puszczać meczu, wystarczy że sveta gra na 100%. A w tym przypadku na tak jest bo może bardzo wiele zyskać ????Panowie Babos nie puszcza meczu...ale mam nadzieje ze kuznetsova ogranie
Długa ta przerwa w Moskwie. Ćwierćfinały powinni grać od razu.Nie musi puszczać meczu, wystarczy że sveta gra na 100%. A w tym przypadku na tak jest bo może bardzo wiele zyskać ????
Szkoda, że wczoraj tak to rzuciłem luźno, a faktycznie poszedłem spać i tego nie obstawiłem... shit happens. : )Dzięki za te 5:3! :grin:
To tylko WTA, więc...
Allertova @6,50 całoroczny
Twardo się postawiła, wreszcie jakieś babeczki co potrafią serwowaćBabos zjazd do domu, widać że już myślami gdzie indziej.
brawo dla niej
brawo dla Ciebie.Babos zjazd do domu, widać że już myślami gdzie indziej.
brawo dla niej
Nie w stroju kąpielowym tylko z walizką przy ławce :razz:brawo dla Ciebie.
4 piłki od meczu była Kuza przy serwisie, a Węgierka wróciła, a wedle opinie wielu miała tutaj wystąpić w stroju kąpielowym.
A overek siedzi już dawno.
Tak ogólnie to też mi wszedł dzięki temu over 23,5brawo dla Ciebie.
4 piłki od meczu była Kuza przy serwisie, a Węgierka wróciła, a wedle opinie wielu miała tutaj wystąpić w stroju kąpielowym.
A overek siedzi już dawno.
izziStruff 2-0 2.5 bet365