>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
wrong 115

wrong

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie typów under/over w koszykówce.
Jak jest rozliczany np over 142/5 jeżeli w meczu padł remis 70-70 czyli w reg. czasie był under i doszło do dogrywki.
Czy dogrywka jest wliczana. Zakład postawiony przed meczem. Bukmacher Betclic. Odpowie ktoś zorientowany. Z góry dziękuję za odpowiedź.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie typów under/over w koszykówce.
Jak jest rozliczany np over 142/5 jeżeli w meczu padł remis 70-70 czyli w reg. czasie był under i doszło do dogrywki.
Czy dogrywka jest wliczana. Zakład postawiony przed meczem. Bukmacher Betclic. Odpowie ktoś zorientowany. Z góry dziękuję za odpowiedź.
W koszykówce over/under zawsze liczony jest z dogrywką.

wrong 115

wrong

Użytkownik
Rozliczyli mi na plus. Postawiłem over 142.5. Czyli liczyli razem z dogrywką, tylko nie wiem dlaczego na supporcie wprowadzili mnie w błąd.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
A w Radomiu właśnie zaczyna się 3 dogrywka, matko bosko co tam się wyprawia. Undery TheJeta i Gawronixa potopione przez tych czopków ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Rozliczyli mi na plus. Postawiłem over 142.5. Czyli liczyli razem z dogrywką, tylko nie wiem dlaczego na supporcie wprowadzili mnie w błąd.
Jakbyś dłużej z nią pogadał, to zaraz byłoby: Przepraszam za wprowadzenie w błąd, jednak miał pan racje.

Ile ja razy już to przerabiałem z tymi babkami na czatach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom