>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
master. 1K

master.

Użytkownik
Ramos Vinolas @ WIN
Preston - Huddersfield @ over 1,5 gola
Barca - City @ BTS
Bayern - PSV @ over 0,5 gola w 1 poł.
Napoli - Besikats @ over 0,5 gola w 1 poł.
Rostov - A.Madryt @ Rostov over 0,5 gola

@ AKO 11,86 stys
Hemm wszystko niby spoko wygląda, ale...

1) Rostov strzeli ?
2) Z tym overem w Monachium też różnie może być. PSV będzie bronić a Bayern gra ostatnio padake. Pamiętam właśnie męczarnie Atl w zeszłej edycji i myślę, że może być podobnie tutaj

W każdym razie, powodzenia ! ????

Od siebie dodam:
Celtic vs Gladbach B365
over 10.5 rożnego @ 2.00

duckland 884

duckland

Użytkownik
ja mam dzis Bayern -1 + Atletico under 2.5
mysle nad drugim kuponem ale Napoli gra padake ostatnio, PSG tez gra padake pozatym lubie Basel i nie bede gral przeciwko zostaje Arsenal ale ten Ludogoniec ma w skladzie 8 Brazyliczykow i chyba 2ch Argentynczykow jakos nie przemawia domnie ich pogrom dzisiaj, Celtic gra w kratke cos ala judo-jak-sie-udo noi Benfika po 4-2 od Napoli to dlamnie kompletny no-bet do konca rozgrywek

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
ale straszne opóźnienia w epicenter... virtusi mieli zacząć już 55 min temu a tu nic nie działa. Serwery, gotv nic ????
zaraz będą wznawiali od wyniku 6:4 dla virtusów co znaczy że będzie powtarzana runda, którą virtusi wygrali de facto, ale wyrzuciło zawodnika fnatic w trakcie niej...

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Dobra Pany,bo w dziale CL same Janusze i Adamo grajacy handi na Barce i Bayern :razz:
Barca-City under 25,5 fauli @ 1,60 Unibet
Barca klepanie pilki caly czas,nawet nie bedzie kiedy faulowac.City w obu meczach w CL 16 faul lacznie
.PZdr

minglee 312

minglee

Użytkownik
Hemm wszystko niby spoko wygląda, ale...

1) Rostov strzeli ?
2) Z tym overem w Monachium też różnie może być. PSV będzie bronić a Bayern gra ostatnio padake. Pamiętam właśnie męczarnie Atl w zeszłej edycji i myślę, że może być podobnie tutaj

W każdym razie, powodzenia ! ????

Od siebie dodam:
Celtic vs Gladbach B365
over 10.5 rożnego @ 2.00
Bayern po porażce z Atletico raczej musi zbierać punkty, myśle że ruszą na PSV od początku

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Lewandowski gol @1.50
A ja ide w kierunku gola Lewego ???? Co jak co ale w LM to on strzela często, a jeśli mają być bramki dla bayernu to na 70% będzie to gol lewego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom