>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
mam takie pytanie. z tej Twojej czarnej listy to na nikogo nie stawiasz? przecież niedługo Ci się skończą zawodnicy hehehe bo widzę lista dość długa
No żesz kur... mać już chyba dziesiąty typ mi o tym pisze...
Jaka długa? To jest raptem kilkunastu zawodników, których nie tylko ja, ale i wy wszyscy nie powinniście grać bo ich mecze to patologia i szkoda nerwów nawet jak w ostateczności wygrają. A o liczbę to spokojnie, poradzę sobie, w rankingu jest ponad 1000 tenisistów ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
@DarkAdi

dobrze, że nie masz czarnej listy WTA, bo by Ci sygnatury brakło xD
Nie muszę mieć sygnatury, aby wiedzieć, że WTA się nie gra, chyba że duże kursy na underdogi bo każda potrafi przegrać z każdą w każdy możliwy sposób. ????
Zobaczymy czy te Kichenoki wygrają z rosjankami. Ruskie nie dość, że w singlu grają to jeszcze kilka meczów raptem razem, a tamte nie dość, że z jednej pochwy to jeszcze sporo meczów razem ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Ymer to bierze, drugi set po 2,10 przy stanie 4-3 40:30 w bet/365 ⛔
e: niestety, mamy trzeci set a w nim być może tie-break po 2,10 słaby kurs
ewentualnie Ymer win po 2,75

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Też mam zagrane w stronę sióstr Kichenok.
A odnośnie takich sytuacji to powinieneś ogarnąć jeszcze ten mecz:
http://www.flashscore.pl/mecz/Wr1epMTl/#szczegoly-meczu

Kudla już poleciał z singla, Fratangelo ma zaraz przed deblem niełatwy mecz z Grothem.

Do tego miejsce rozgrywania meczu... kto do Las Vegas jeździ grać w tenisa?! :grin:
Nie ma u mnie debla Las Vegas w ofercie w ziemniaku gdzie pracuję ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Groenefeld z Peschke wyborny festiwal przełamań- 12 razy stracone podanie w meczu
a nawet 13
Edit. Niech ktoś mi wytłumaczy jakim sposobem one doszły do finału turnieju w Linzu tydzien temu (pokonując chociażby Atawo/Spears), a teraz dostają oklep od jakichś amatorek z rumunii :v

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom