>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
watpie, ze tak sobie Vesnina odpusci raz, że gra u siebie a dwa, że zawsze mozesz zostawic wolny los rywalce w kolejnej rundzie, a jak obie graja w tym samym turnieju w Singapurze to no bet.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
watpie, ze tak sobie Vesnina odpusci raz, że gra u siebie a dwa, że zawsze mozesz zostawic wolny los rywalce w kolejnej rundzie, a jak obie graja w tym samym turnieju w Singapurze to no bet.
Makarovej już nie ma więc ja bym bardziej jednak się skłaniał, że Vesniana odpuści. Ale jak mówisz - no bet

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Barca U-19 vs City U-19 -&gt; BTS @1.6 w buk365, obie drużyny groźne, w pierwszych 15 minutach miały już swoje okazje, więc myślę, że do pogrania

matiee 407

matiee

Użytkownik
O 17 zaczyna się w debla mecz Gavrilova/Kasatkina vs Kichenok/Kichenok. Postawiłem na klony, kurs 3.25
mam takie pytanie. z tej Twojej czarnej listy to na nikogo nie stawiasz? przecież niedługo Ci się skończą zawodnicy hehehe bo widzę lista dość długa

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
A co do meczu Barcelony z City w MLM to po liczbie szans w 1 połowie dla obu ekip wydaje mi się, że worek się otworzy i nawet over 2,5 po kursie 2.65 można dawać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom