>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
probujemy pingpongi z sada under 50,5

tam chlopy 320 ledwo w ataku lapia i dwoch over 1,90 powinno byc szybko...
e; co paka brazoli .... simon leal hohoho graja na serio pojdzie szybko taj czu pank nie da rady toz to dzieci jakies :|

C 370

cinek9191

Użytkownik

e; co paka brazoli .... simon leal hohoho graja na serio pojdzie szybko taj czu pank nie da rady toz to dzieci jakies :|
Nic ciekawego do postawienia .... ;)

edit1: Ktoś coś ciekawego na noc?

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik

Mam under 125,5 grubbo
25-10 to niezły początek i nie wydaje mi się żeby skośnookie dały radę zrobić 20 i 21 ptk w 2 i 3 secie
Nic ciekawego do postawienia .... :wink:

edit1: Ktoś coś ciekawego na noc?
Washington z NHL po kursie @1,47 na zwycięstwo lub @1,80 win 60&#39;
Colorado gra dzień po dniu
Mecz w PL TV

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Również dorzuciłem coś od siebie
właśnie zauważyłem, nie mogę się przekonać do Capitals 60&#39; ,śmierdzi mi dogrywką ???? i uważałbym na tych Ducks,tragicznie w ataku grają a Devils u siebie underowa drużyna,i jakoś nie widzę tego overa Kaczek,ale powodzenia ;)

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
właśnie zauważyłem, nie mogę się przekonać do Capitals 60&#39; ,śmierdzi mi dogrywką ???? i uważałbym na tych Ducks,tragicznie w ataku grają a Devils u siebie underowa drużyna,i jakoś nie widzę tego overa Kaczek,ale powodzenia ;)
Mam również mieszane uczucia. Gadałem sporo z kumplami, z którymi analizujemy mecze i wspólnie wybieramy różne warianty. Ja załadowałem mocno w dublu over 2.5 Caps po marnym 1.40, lekko mam pozostałe opcje. over 2.5 bo Avs dużo strzelają, ale Owca się dzisiaj obudzi - też uważam, że strzeli - i biorąc pod uwagę trendy (coś w tym zawsze jest), to widzę ich wygraną.

Do Kaczek też nie jestem przekonany do końca, ale trendy mówią mi jasno. Liczę po prostu, że się przełamią - idzie to średnią stawką.

Tampa i Chicago w pewnym sensie w oparciu o moje poprzednie typy, a kumple ładują teraz w to mocno, więc też zarzuciłem. Co do overków, to nie ma co się wypowiadać, czarno na białym.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Fajnie jakby Piscatella i Challenger do Nas dołączyli. No i bardzo żałuję, że odszedł z forum Wojnodrake !
szkoda,Piscatella pewnie za jakiś czas dołączy,szkoda że nie ma tu Wojnodrake.Czekam również na Lutka,JuanRoman,Wonderkido czy Yem Uoniaki.Brakuje starej gwardii w dziale,ale to dopiero początek sezonu.

Dzisiaj oferta spora,dobrze że raczej nie dublujemy meczy ???? szkoda tylko że nic dzisiaj nie obejrzę ???? . Powodzenia!

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
szkoda,Piscatella pewnie za jakiś czas dołączy,szkoda że nie ma tu Wojnodrake.Czekam również na Lutka,JuanRoman,Wonderkido czy Yem Uoniaki.Brakuje starej gwardii w dziale,ale to dopiero początek sezonu.

Dzisiaj oferta spora,dobrze że raczej nie dublujemy meczy ???? szkoda tylko że nic dzisiaj nie obejrzę ???? . Powodzenia!
O racja... zapomniałem o chłopakach - przy nich to ja dopiero raczkuję z NHL. Kido, Lutek, Roman i YemUoniaki to naprawdę forumowe kozaki od NHL, fajnie jakby zagościli z Nami - fajna paka by była w dziale, może by się wtedy zrobiło aktywną dyskusję na dany dzień o NHL.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom