Nic ciekawego do postawienia ....probujemy pingpongi z sada under 50,5
tam chlopy 320 ledwo w ataku lapia i dwoch over 1,90 powinno byc szybko...
e; co paka brazoli .... simon leal hohoho graja na serio pojdzie szybko taj czu pank nie da rady toz to dzieci jakies :|
Mam under 125,5 grubboprobujemy pingpongi z sada under 50,5
tam chlopy 320 ledwo w ataku lapia i dwoch over 1,90 powinno byc szybko...
e; co paka brazoli .... simon leal hohoho graja na serio pojdzie szybko taj czu pank nie da rady toz to dzieci jakies :|
Washington z NHL po kursie @1,47 na zwycięstwo lub @1,80 win 60'Nic ciekawego do postawienia .... :wink:
edit1: Ktoś coś ciekawego na noc?
Również dorzuciłem coś od siebieDzisiaj szukamy dużych kursów w NHl.
https://forum.bukmacherskie.com/f274/nhl-regular-season-2016-2017-a-138552-2.html#post6152313
Sada @1,50 bet365
*2set*Prowadzenie po 10
właśnie zauważyłem, nie mogę się przekonać do Capitals 60' ,śmierdzi mi dogrywką ???? i uważałbym na tych Ducks,tragicznie w ataku grają a Devils u siebie underowa drużyna,i jakoś nie widzę tego overa Kaczek,ale powodzeniaRównież dorzuciłem coś od siebie
Kudla + Jarryedit1: Ktoś coś ciekawego na noc?
Mam również mieszane uczucia. Gadałem sporo z kumplami, z którymi analizujemy mecze i wspólnie wybieramy różne warianty. Ja załadowałem mocno w dublu over 2.5 Caps po marnym 1.40, lekko mam pozostałe opcje. over 2.5 bo Avs dużo strzelają, ale Owca się dzisiaj obudzi - też uważam, że strzeli - i biorąc pod uwagę trendy (coś w tym zawsze jest), to widzę ich wygraną.właśnie zauważyłem, nie mogę się przekonać do Capitals 60' ,śmierdzi mi dogrywką ???? i uważałbym na tych Ducks,tragicznie w ataku grają a Devils u siebie underowa drużyna,i jakoś nie widzę tego overa Kaczek,ale powodzenia
szkoda,Piscatella pewnie za jakiś czas dołączy,szkoda że nie ma tu Wojnodrake.Czekam również na Lutka,JuanRoman,Wonderkido czy Yem Uoniaki.Brakuje starej gwardii w dziale,ale to dopiero początek sezonu.Fajnie jakby Piscatella i Challenger do Nas dołączyli. No i bardzo żałuję, że odszedł z forum Wojnodrake !
O racja... zapomniałem o chłopakach - przy nich to ja dopiero raczkuję z NHL. Kido, Lutek, Roman i YemUoniaki to naprawdę forumowe kozaki od NHL, fajnie jakby zagościli z Nami - fajna paka by była w dziale, może by się wtedy zrobiło aktywną dyskusję na dany dzień o NHL.szkoda,Piscatella pewnie za jakiś czas dołączy,szkoda że nie ma tu Wojnodrake.Czekam również na Lutka,JuanRoman,Wonderkido czy Yem Uoniaki.Brakuje starej gwardii w dziale,ale to dopiero początek sezonu.
Dzisiaj oferta spora,dobrze że raczej nie dublujemy meczy ???? szkoda tylko że nic dzisiaj nie obejrzę ???? . Powodzenia!
????Burgos 2 set 2.2