Ja miałem grać Monaco 4,5 albo Porto 5,5 a zagrałem Juve 4,5.Monako też 1 zabraknie mimo, że mieli prawie 20 minut na to ????
Ja miałem grać Monaco 4,5 albo Porto 5,5 a zagrałem Juve 4,5.Monako też 1 zabraknie mimo, że mieli prawie 20 minut na to ????
Real 8,5Jakie były linie na korki legii, realu i ogólnie w meczu?
Siedzi wynik drugiej połowy Real 2:0 Legia, o kibicach Legii można wiele napisać, ale to co zasługuje na pochwałe to fakt, że byli słyszalni. Ilu ich weszło na stadion? Jakieś informacje ktoś posiada?Moje odczucia jeśli chodzi o mecz Real vs Legia typ: under 2,5 bramek w drugiej połowie kurs 2,07 bet. 365, Prezes96 dyscyplina: piłka nożna odnośnie uwagi z rana ???? jeśli typ wejdzie to już tylko 12 typów i Play Station 4 wraz z FIFA17 jest moje ???? , o bukmacherce w TVP1-zdziwiony
Jak pograsz kartki, to rożnych 30, a kartki brakuje. Wystarczyłoby żeby Lopes, ta oferma zbiła na rożny ten strzał Cuardado. Przecież to szmata w krótki róg była.dlatego lepsze kartki niż rożne, bo kartki zawsze jakieś będą a rożne to większa loteria
A asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?Smieszne jest to, ze pre game na Ronaldo strzeli byl kurs @ 1,25 a na to, ze strzeli + zaliczy asyste @ 4 a na to, ze strzeli i dostanie kartke @ 18...oczywiscie kartke wylapal i zaliczyl asyste ale gola nie strzelil... ????
No przecież napisał, że asyste też zaliczyłA asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?
sedzia, sedzia w 22` eheheA asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?
Porto kończyło kupon w STS?Porto !!!
No wlasnie napisalem, ze i asyste i kartke wylapal i tylko tego gola nie strzelil cieniasA asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?
A Cię, faktycznie, mój błąd ????No przecież napisał, że asyste też zaliczył
pograne w HT na drugie połówki:
Real Madryt - Powyżej 5.5 @ 2.00
Tak @ 1.80 BTS w Moskwie
(1-0) FC Porto -0.5 @ 2.025
tu bym się zgodził kurs na bramkę przyzwoity.
edit.
Juve -0.5 @dwa-zero-pińć
w meczu Sevilli over 1.5 @2.00 75'
w meczu Realu over 5.5 @1.90 82'
Coś czuję że BVB skontruje na 3-1
over 3.5 @2.62
Slyszalni byli to fakt tylko z repertuarem ubogo bo jak długo można krzyczec " jesteśmy zawsze tam....". Spiewali to przez prawie cala połowę non stop.Siedzi wynik drugiej połowy Real 2:0 Legia, o kibicach Legii można wiele napisać, ale to co zasługuje na pochwałe to fakt, że byli słyszalni. Ilu ich weszło na stadion? Jakieś informacje ktoś posiada?
bo miałem ich pograne heheJakim cudem Juventus w 10 wturlał? ????