Z takimi sprawami nie wchodzi się na czat. Nie dość, że zaprzeczą, to jeszcze manualnie anulują. Najprościej jest anulować ponownie i dopłacić Skrillem. Następnie mały obrót i później już luz.Panowie, czy jak wpłaciłem na bettsona kartą kredytową to czy mogę wypłacić na skrill? Robiłem tak wiele razy, dziś po 30h oczekiwania na kasę wszedłem na czat i babeczka mi powiedziała, że nie mogę tak zrobić. Dopiero po moim pytaniu anulowali mi wypłatę. Zleciłem wypłatę na kartę, pewnie znów będę czekał 30h zanim to zatwierdzą...
Kyrgios - Zverev
Typ: 2 Kurs: 1.70 Sportingbet
Ewidentnie Kyrgiosovi nie chce sie grać
na dobry początek dnia
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Fayziev S. - Nedovyesov A.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Fayziev S.</td><td class="odd">2.90</td></tr></tbody></table>
Właśnie w betsonie też tak zawsze miałem, ale ostatnio się do mnie przyczepili. Tej wypłaty na kartę też mi nie chcą zatwierdzić. Trudno najwyżej zmienię bukaW takim razie ten jeden raz przebolejesz Do takich akcji, mówiąc z doświadczenia, dobry jest Unibet. Jak tam odblokujesz kilka kanałów wypłat, to później niezależnie od metody wpłaty, wycofasz jaką metodą chcesz.
Ładnie go poskładał VasekCzyżby dimitrov leciał dzisiaj?
ZWROTKOBIETY: UD Tacuense - Atletico Madrid
over 3 do ht @2.05 20 minuta i 0-2
Simon -5.5 @:1.72
Sock @ 1.75