>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Talentu mu nie brakuje ale w mózgu widać że nic nie ma. Takie akcje nie zdarzają się raczej topowym tenisistom którym Kyrgios mimo możliwośći pewnie nigdy nie zostanie.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Panowie, czy jak wpłaciłem na bettsona kartą kredytową to czy mogę wypłacić na skrill? Robiłem tak wiele razy, dziś po 30h oczekiwania na kasę wszedłem na czat i babeczka mi powiedziała, że nie mogę tak zrobić. Dopiero po moim pytaniu anulowali mi wypłatę. Zleciłem wypłatę na kartę, pewnie znów będę czekał 30h zanim to zatwierdzą...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Panowie, czy jak wpłaciłem na bettsona kartą kredytową to czy mogę wypłacić na skrill? Robiłem tak wiele razy, dziś po 30h oczekiwania na kasę wszedłem na czat i babeczka mi powiedziała, że nie mogę tak zrobić. Dopiero po moim pytaniu anulowali mi wypłatę. Zleciłem wypłatę na kartę, pewnie znów będę czekał 30h zanim to zatwierdzą...
Z takimi sprawami nie wchodzi się na czat. Nie dość, że zaprzeczą, to jeszcze manualnie anulują. Najprościej jest anulować ponownie i dopłacić Skrillem. Następnie mały obrót i później już luz.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Jesteście w szoku? Ja wcale. Kyrgios to jest po prostu taki typ i każdy kto oglądał sporo jego spotkań i się zna to doskonale o tym wie.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Fayziev S. - Nedovyesov A.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Fayziev S.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.90&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
na dobry początek dnia ✅

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
W takim razie ten jeden raz przebolejesz ;) Do takich akcji, mówiąc z doświadczenia, dobry jest Unibet. Jak tam odblokujesz kilka kanałów wypłat, to później niezależnie od metody wpłaty, wycofasz jaką metodą chcesz.
Właśnie w betsonie też tak zawsze miałem, ale ostatnio się do mnie przyczepili. Tej wypłaty na kartę też mi nie chcą zatwierdzić. Trudno najwyżej zmienię buka ;)
Dzięki jeszcze raz.

Otrzymane punkty reputacji: +14
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Heloł, udało mi się lekko problemy zaleczyć, coś hajsiku zostało na bukmacherkę, niestety z taką kwotą to bet365 odpada ( opłaty skrillowe), więc jedziemy na forbecie.
Piłka ręczna, Rumunia godzina 15.00
Politechnika Timisoara - Potaissa Turda
TYP : 2 @2,0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom