czy ty musisz zawsze tyle tych plusów napieprzyć? ja tego nie rozumiem, trafiłeś 3 typy że 3 plusy? chcesz być bardziej zauważalny czy co?
on chce być miszczem... i jaki pikny awatar :grin:czy ty musisz zawsze tyle tych plusów napieprzyć? ja tego nie rozumiem, trafiłeś 3 typy że 3 plusy? chcesz być bardziej zauważalny czy co?
Dla Ciebie mogę jednego napieprzać..czy ty musisz zawsze tyle tych plusów napieprzyć? ja tego nie rozumiem, trafiłeś 3 typy że 3 plusy? chcesz być bardziej zauważalny czy co?
nie odpowiedziałeś na moje pytanie bo pewnie nie ma sensownej odpowiedzi, ale tak jak kolega wyżej napisał. Żałosne żebranie o repute...szkoda strzępić ryja.Dla Ciebie mogę jednego napieprzać..
dla nas najlepszy byłby tam remis :grin:Rumunia @ 2,40
trzeba próbować
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>C. Stebe - M. Huesler</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 set - zwycięzca</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: C. Stebe</td><td class="odd">1.50</td></tr></tbody></table>
Strasznie męczą. Nie wiem czy cos z tego będzie ????dla nas najlepszy byłby tam remis :grin:
ale obawiam się że Rumuni zaraz coś ustrzelą