3xBaumit win dogrywka kurs 2.05 oraz over 0,5 w dogrywce kurs 1.80
Nie wierze żeby Baumit nie strzeli przy takiej przewadze gola
wyciągnie
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>A. Velotti - F. Coria</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 set - zwycięzca</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: A. Velotti</td><td class="odd">2.25</td></tr></tbody></table>
jak mnie denerwują takie komentarze jak te. będzie? jesteś 100% pewien? a może będzie 3:0? bierzesz odpowiedzialność?nie warto Rumunów.. symuluja tylko faule.. 0-0 będzie
Gdyby Stancu był skuteczniejszy pewnie byłoby po meczu. Zobaczymy co bedzie po przerwie. Chociaż liczę na tą Rumunię bo otwiera dwa aka ciekawe ????jak mnie denerwują takie komentarze jak te. będzie? jesteś 100% pewien? a może będzie 3:0? bierzesz odpowiedzialność?
mam nadzieję że łapaliście również po wyższym kursie<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>M. Brengle - M. Niculescu</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: M. Niculescu</td><td class="odd">2.10</td></tr></tbody></table>