>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Piłka Nożna, Niemcy
Mecz towarzyski
Bonner SC - FC Koeln
over 3.5 gola FT -&gt; 1.72
over 1.5 gola HT -&gt; 1.83
W Niemczech często padają dobre overki, a do tego jest to mecz towarzyski. Będzie na pewno więcej luzu i zabawy niż w meczach ligowych. Ważne dla typu jest to, że Koeln gra w całkiem niezłym składzie. Horn, Modeste, Sorensen, Heintz, Rausch, Hoger czy Riise grali w weekend z Bayernem i grają też dzisiaj w podstawowej jedenastce! Polecam !
E: Tutaj skład żeby nie być gołosłownym ????
https://twitter.com/fckoeln

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Ja nie wiem jak to jest przez przypadek postawiłem OVER zamiast Under, i typ mój (przy undurze) nawet nie miał podjescia do serwisu przeciwnika, zobaczyłem ze mam over, serwował ten 2 co łatwo wygrywał swoje gemy prowadził 30-0 i stracił 4 punkty pod rząd i dał się połamać na koniec serwując DF.. czy to nie jest smieszne?

C 370

cinek9191

Użytkownik
Mark Alen 3eci FRAME WYGRA @ 2,25 bet365
Rozliczyłem na ✅ poneważ nei mogłem do końca oglądać i szybko wyjść. Zakończyłem bodajże przy 25-30 pkt dla Allena 84% zysku było już... i przecież miał łatwy stół? Jakikiś kolor nie wszedł, czy może rozbicie czerwoncyh?
:O

Pieno Zvaigzdes wygra @ 3,30 Bet.365

* trzeba pomóc szczęściu i skorzystać

edit1: Kosz
⛔

Szkoda szkoda , ale warto było Oglądając 1kw. 2kw Pieno stawiało się i to bardzo bardzo, Żalgiris miał czasami dziwne przestoje.

82-86...eh ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Rozliczyłem na ✅ poneważ nei mogłem do końca oglądać i szybko wyjść. Zakończyłem bodajże przy 25-30 pkt dla Allena 84% zysku było już... i przecież miał łatwy stół? Jakikiś kolor nie wszedł, czy może rozbicie czerwoncyh?
:O
oddal podobnie jak 2 frejma.

C 370

cinek9191

Użytkownik
pfff no to super ehhhh szkoda bo nei zasługiwał na taki wynik co teraz.... no ale zapracował sobie sam na niego.
hahahha operator kamery przyłapał młodego jak się bawił w nosie haahah

edit1: siadło i 2-2 ????

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Fomba - C. Hemery&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: L. Fomba&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.95 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;USK Praha - BK Děčín&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: BK Děčín&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.70&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
taka propozycja, jest dogrywka
eh po dogrywce ... ⛔

seba6 533

seba6

Użytkownik
pfff no to super ehhhh szkoda bo nei zasługiwał na taki wynik co teraz.... no ale zapracował sobie sam na niego.

hahahha operator kamery przyłapał młodego jak się bawił w nosie haahah

edit1: siadło i 2-2 ????

Na dobrą sprawe moglo byc juz 4:0 i po meczu. Teraz kolejny frejm ustawia o&#39;sullivanowi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom