H
733
hajs_enberg
Użytkownik
Lietkabelis - Neptunas over 153.5
365
365
Zamykam z ponad 66% zyskiem. Styknie
Myszy jeszcze mogą wejść do 4-ki? Kursy nie są złe na ich win dzisiaj.Jak już się tak czepiacie Rzepina o rozliczanie minusów to można o tym przypomnieć jeszcze połowie osób tutaj. Zwłaszcza pan Zizzou... Podajesz milion typów że warto że to i tamto. Nie wnikam nawet czy faktycznie wszystkie z nich grasz, ale wypada je rozliczyć, bo minusy rzadko kiedy rozliczasz
jeszcze Paok, poki co nie odstaja na taki hc a wystawiony przed meczem skoczyl nawet na -21.5Sony Kuncoro badminton kurs 2.0 lapac szybko
do tego probuje Paok w kosza +17.5
no bez przesady Paok nie jest chlopcem do bicia a panata to nie olympiakos
Avaldsnes - Lyon Kobiety
over 2 do ht @ 1.90 (15min i 0-1)
Ja pograłem przy 0-4 profilaktycznie. Wiadomo, wałek poszedł.Dutra Silva Pierwszy Set @1.50
@up @2.10
MAMY TO! ????Dutra Silva Pierwszy Set @1.50
@up @2.10
Z tego co kojarzę to myszy rozegrały do tej pory 18 meczy? Więc tak mają taką szansę, zajmują 6 miejsce, a 6 awansuje do finałów. Muszą wygrać bo navi,envyus i astralis także mają 33 punkty oraz tyle samo meczy rozegranych... Heroic za to nie ma już szans na awansMyszy jeszcze mogą wejść do 4-ki? Kursy nie są złe na ich win dzisiaj.
Nie wiem czy wałek ale jednak uważam Da Silve za zawodnika o klasie wyżej.. ????Ja pograłem przy 0-4 profilaktycznie. Wiadomo, wałek poszedł.
No tak i dlatego szybko oddał 4 gemy, a później bez żadnych problemów wygrał 7:5. Wszystko spoko, szkoda, że tak wygląda co 3 jego mecz, nawet częściej.Nie wiem czy wałek ale jednak uważam Da Silve za zawodnika o klasie wyżej.. ????