>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
✅

E: Ktoś śledzi Gamba - Yokohama? Myślałem o jakimś overku tam, ale załączyłem na moment i od razu rzuciło się w oczy, że nie forsują zbyt tempa, a goście głęboko w defensywie...
Odradzam. w pierwszej połowie jedna sytuacja do zdobycia bramki dla gości... i to po asyście obrońcy gospodarzy :razz:

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Odradzam. w pierwszej połowie jedna sytuacja do zdobycia bramki dla gości... i to po asyście obrońcy gospodarzy :razz:
Ok, dzięki! Overka to nie pobieram, ale gol Gamby w drugiej wygląda dobrze. Pierwszy mecz u siebie, więc przed rewanżem się zepną żeby strzelić.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Kamil Majchrzak wygra
1.80
Oglądałem trochę Majchrzaka z Krstinem i nie wyglądał zbyt dobrze. Właściwie to Krstin bardziej przegrał ten mecz jak Majchrzak go wygrał.
De Bakker jest chyba solidniejszy od Krstina, więc może być różnie.

Typu nie neguje, jak najbardziej ma szanse powodzenia, ale dla Mnie to typowy no bet.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Garcia/Mladenovic - Krunic/Siniakova&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Krunic/Siniakova&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.40 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom