>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Panowie mecz Keys - Kuznetsova .
Nie lubię stawiać WTA ale wg.mnie Rosjanka to wygra. Ktoś coś podpowiedzieć może na ten temat? Kurs 2,05 Unibet

prof 82,9K

prof

Użytkownik
Dimitrov jest totalna zenada. On nigdy nie bedzie Federerem ani nikim podobnym do niego. Miliard break pointow zmarnowanych w tym bodajze 4 meczowe.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;R.Gasquet/L.Pouille - M.Pavic/M.Venus&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: R.Gasquet/L.Pouille&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.50 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
na początek dnia ✅

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
to szkoda ze nie u mnie, bo zlecilem pol godziny temu i dalej nie mam, a chcialem przerzucic na bet365 i pograc ten tenis stolowy :/
Spróbuj na czacie, jak będzie miła babka to klepną od razu, aczkolwiek zazwyczaj w ciągu paru sekund przechodzi od razu sama wypłata.

Wesoły 2 bp na 5*:2 popsuł, teraz walnął 2 df w gemie i jest remis :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom