Przeciez jeszcze cala druga polowa wiec troche czasu jest by ten mecz wygrac. Drugie 45 minut zagraja zdecydowanie lepiej. Poza to trzeba pamietac, ze grali mecz w czwartek w LE wiec Utrecht moze miec swiezsze nogi no i gra z Ajaxem wiec sie chlopaki spieli, co bylo do przewidzenia.no co za beka z tą holenderską ligą.
PSV nigdy mnie nie zawiodło, zawsze zakłady z nimi wygrane. Natomiast Ajax zawodzi mnie zawsze jak na nich postawię. Nawet jakby grali z Coco Jambo Warszawa finał ligi mistrzów u siebie to by zremisowali 5-5 no kuźwa
No jasne, sluszne te argumenty sa, ale mi chodzi o sam fakt. PSV zawsze wchodzi, Ajax zawsze psuje. Przynajmniej mi.Przeciez jeszcze cala druga polowa wiec troche czasu jest by ten mecz wygrac. Drugie 45 minut zagraja zdecydowanie lepiej. Poza to trzeba pamietac, ze grali mecz w czwartek w LE wiec Utrecht moze miec swiezsze nogi no i gra z Ajaxem wiec sie chlopaki spieli, co bylo do przewidzenia.
Mi tez nie raz spitolili fajny kupon, ale taki juz jest Ajax, chca wygrac najmniejszym nakladem sil, bo to, ze maja jakosc by rozjechac wiekszosc ekip w lidze po 3 badz 4:0 to co do tego nie mam watpliwosci. Moze ta bramka dobrze na nich podziala i sie obudza troche i cos pociagna do przodu.No jasne, sluszne te argumenty sa, ale mi chodzi o sam fakt. PSV zawsze wchodzi, Ajax zawsze psuje. Przynajmniej mi.
Karen Khachanov @5.00
Co tam massz, zeby odroobic tego all ina :doj jest perelka na ten turniej w polszy gdzie dwa szwabskie zesoly skra i zaksa ;] tylako na sklady i bety czekac ;]
Hehe jak widac nie ma ????W tym Atletico nie mają kogoś lepszego do strzelania karnych? Nawet Messi w Barcelonie się zrzekł
Jak zaksa wysypie sie znowu rezerwami a na to sie zanosi to berlin do gryCo tam massz, zeby odroobic tego all ina :d
Żeby tylko, żenujący zawodnik. Od czasu Cleva największe drewno.Jak mnie wkurza ten Lingard w składzie United, on jest na poziomie Championship, a ciągle w 1 składzie wychodzi.
ładnie<table class="bet" data-reactid=".s.4.1"><tbody data-reactid=".s.4.1.0"><tr data-reactid=".s.4.1.0.0"><td class="icon" data-reactid=".s.4.1.0.0.1"></td><th title="Pavlyuchenkova A. - Riske A." class="" data-reactid=".s.4.1.0.0.2">Pavlyuchenkova A. - Riske A.
</th><td class="odd up" data-reactid=".s.4.1.0.0.4">2.95</td></tr><tr class="tip-row" data-reactid=".s.4.1.0.1"><td colspan="4" class="opportunity" title="Riske A." data-reactid=".s.4.1.0.1.0">Riske A.
1 set - zwycięzca
</td></tr></tbody></table>STS
Człowieku mam wrażenie, że ciągle tylko narzekaszPavluchenkova co za grubas przebrzydly, od 5-3 40-0 przy swoim podaniu do przegranej w taju
Haase i Berdych takie same czajniki
wincyj sie nie da?Jakieś pomysły na United ?
Może trebel over,kartki, różne ?