fortunka17
Użytkownik
teraz ości zostały ????Na teraz wurosped twente ktore przed sezonem sie wzmocnilo i bierze ten superpuchar @2.62 bet siatka bab holandia
teraz ości zostały ????Na teraz wurosped twente ktore przed sezonem sie wzmocnilo i bierze ten superpuchar @2.62 bet siatka bab holandia
Wczoraj tak pool ładnie wszedł tylko zamiast overa był bts.wincyj sie nie da?
Podbijam juz tylko 1.61 ale powinno sie szybkim 3-0 zakonczyc.Na teraz wurosped twente ktore przed sezonem sie wzmocnilo i bierze ten superpuchar @2.62 bet siatka bab holandia
E tam zobacz kursy pre na saronikos...co prawda odpuscilem bo mi skopaly 1 set po kursie 7 za 300 a teraz jada na 1-3 a pre to tam koli 6 widzialem xdteraz ości zostały ????
ja po 2,00 zlapałem przy 1:0 w setach i 11:7 ???? dziekowa za typ!teraz ości zostały ????
Na 3-0 nie polecam bo mam za 300 zł kurs 6. Czarny kot ze mnie ostatnioPodbijam juz tylko 1.61 ale powinno sie szybkim 3-0 zakonczyc.
cisna i mieli szanse, ja ide w ich stroneOgląda ktoś Zabrzoków? Grają jednego więcej a kurs na nich 3,10 cała druga połowa jeszcze? Cisną coś czy nie?
właśnie nie wiedziałem co z tym meczem bo tak kurde kursy z kosmosu byłyE tam zobacz kursy pre na saronikos...co prawda odpuscilem bo mi skopaly 1 set po kursie 7 za 300 a teraz jada na 1-3 a pre to tam koli 6 widzialem xd
czy ja wiem, w sumie faul Valencii to był jedyny na kartkę a Manchester jak zwykle gra wielką pytę, może po przerwie się rozrusza cośNie spodziewałem się, że stoke gra takie dno... Ale kartki powinny jak najbardziej wpaść.
Tyle, że dopóki Stoke będzie utrzymywać taki wynik, to nerwy się zaczną. Imo trzy jeszcze wpadną.czy ja wiem, w sumie faul Valencii to był jedyny na kartkę a Manchester jak zwykle gra wielką pytę, może po przerwie się rozrusza coś
nawet jak padnie na 1:0 to też ok, bo wtedy zrobią się spore dziury w środku polaTyle, że dopóki Stoke będzie utrzymywać taki wynik, to nerwy się zaczną. Imo trzy jeszcze wpadną.
juventus gol do 70 minuty @2.00; 46 minuta