>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;bet&quot; data-reactid=&quot;.e.4.1&quot;&gt;&lt;tbody data-reactid=&quot;.e.4.1.0&quot;&gt;&lt;tr data-reactid=&quot;.e.4.1.0.0&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot; data-reactid=&quot;.e.4.1.0.0.1&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th title=&quot;Ivashka I. - De Schepper K.&quot; class=&quot;&quot; data-reactid=&quot;.e.4.1.0.0.2&quot;&gt;Ivashka I. - De Schepper K.
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;odd &quot; data-reactid=&quot;.e.4.1.0.0.4&quot;&gt;2.25 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tip-row&quot; data-reactid=&quot;.e.4.1.0.1&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;4&quot; class=&quot;opportunity&quot; title=&quot;Ivashka I.&quot; data-reactid=&quot;.e.4.1.0.1.0&quot;&gt;Ivashka I.
1 set - zwycięzca
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
single:
Sarpsborg 2 - Fredrikstad 2
over 1.5 do ht @1.90 8min 0-0✅
Asker 2 - Eik Tonsberg
over 1.5 do ht @2.025 9 min 0-0 ⛔
Johnstone u20 - Motherwell u20
over 1.5 do ht @1.72 22 minuta 0-1
Haugesund 2 - Sandnes Ulf 2
gol do ht @1.57 @19 min

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
No też wjechałem w 3:1 dołożyłem 3 set więc niech teraz dojadą już do bazy.
uff już trochę zaczęli kontrolować bo przy 6:10 już mokro miałem
aczkolwiek są beznadziejmnie żałosną drużyną, jak oni k..a serwują w ogóle ???? Schulz trochę ciągnie, ale reszta to kupa jest jakaś niemiłosierna

F 129

fascio

Użytkownik
uff już trochę zaczęli kontrolować bo przy 6:10 już mokro miałem

aczkolwiek są beznadziejmnie żałosną drużyną, jak oni k..a serwują w ogóle ???? Schulz trochę ciągnie, ale reszta to kupa jest jakaś niemiłosierna
No zobaczymy może im się uda.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
ten środek w miare, w miare
ale na boga jak oni k.,.a serwują, oni w ruskiej lidze to z takim serwisem by od Orenburga blowouty dostawali ????
bloków punktowych dzisiaj nie ma. Jedynie potwierdza się tutaj, że Anastasi to jest jakaś kupa, jak on ich tak mógł do sezonu przygotować ???? przecież zawodników ma naprawdę niezłych

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Nie no ja wyłączam ten tv, ludzie serwują gorzej niż kobiety po prostu, a te Kielce nie wiedzą co się dzieje nawet z idealnie dogranych piłek ???? Po całym dniu oglądania Superligi to mnie boli oglądanie tej polskiej sraki

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Piłka Nożna, Włochy

Albinoleffe - Gubbio

Gubbio strzeli w drugiej połowie -&gt; 1.57 (całoroczny)

Można poczekać na lepszy kurs, ale pachnie bramką w niedługim czasie. W statystykach jest miazga.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom