>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Kielce to z takim składem to ja nie wiem, czy w lidze Azerbejdżanu by się utrzymali ????
Gdańsk musi wejść w mecz i będą ich jechali do 15 w każdym, ale na razie to oni wyglądają jakby dopiero z wakacji ich teleportowali na spotkanie ????
chyba w damskiej ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
warto w uj

grają z amatorami, koncentracja i 3x do 15 idzie
zebys sie nie zdziwil. amatorzy niech bedzie ale jak nazwac trefl skoro przegrywaja z amatorami ? mika jest bez formy i zdrowia paszycki to gosc na 1lige szulc ? litosci wczoraj ktos tam chyba zator trefl do top 4 wrzucil ta oni dostana becki od polowy ligi

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
przecież te k...a Kielce to nie potrafią w siatkówkę grać, czegoś takiego co oni robią to ja już dawno nie widziałem ???? Tu w ogóle nie ma profesjonalnych ataków, tylko jakieś głaskanie piłki jak amatorzy ???? a przyjęcie to gorzej niż kobiety na marnym poziomie ????

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
wiecie może co z meczem Orkla FK - Ranheim 2. Jest to liga norweska, wisiał na b365 i na futbol24, ale niby nie zaczęli i nagle go zdjęli.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
godzina 18
Dignitas-tricked (ECS kwalifikacje cs:go)
dignitas -4.5 rund 1 mapa @1.80 (Nuke, mapa digów) 7/10
✅✅✅
Wynik: 16:4 dla Dignitas , po połowie było 14:1 dla Digów
uwielbiam takie 80% lokaty :grin: Szkoda że tak późno podałem, ale w 6 minut dało radę ogarnąć ????
Zostaje 3 mapa Dignitas -4.5 rund @1.80 . Można jeszcze łapać w Pinnacle, bet niestety nie ma oferty na żywo dla tego meczu

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
✅✅✅
Wynik: 16:4 dla Dignitas , po połowie było 14:1 dla Digów
uwielbiam takie 80% lokaty :grin: Szkoda że tak późno podałem, ale w 6 minut dało radę ogarnąć ????

Zostaje 3 mapa Dignitas -4.5 rund @1.80 . Można jeszcze łapać w Pinnacle, bet niestety nie ma oferty na żywo dla tego meczu
mozna gdzies obejrzec?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom