>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
D 116

dziubols

Użytkownik
Panowie akcja jest taka: Pograłem kartki w meczu Polska - Armenia na 1xbet (under 5.5 zółtych kartek). W regulaminie mają napisane, że czerwona kartka liczy się jako 2 żółte (nawet jeśli to druga żółta). Było 4 żółte kartki i 1 podwójna (tj.czerwona) czyli teoretycznie 6 pkt, a więc over. Rozliczyli jako wygrany i szybko wypłaciłem hajsik, na początku podali wynik kartek 2-3, a teraz już widze 2-2, wiec moze kombinują. Pięniążki mam wypłacone, a to nie mała kwota, bo 1796 zł. Moje pytanie: Kwit wypłacałem na Skrilla i mam go na koncie, jakby rozliczyli jednak jako &quot;przegrany&quot; to mają możliwość cofniecia wyplaty ze skrilla? Sorki za chaos ale wiecie...
Ze skrilla Ci nie zabiora. Jedynie Ci u bukmachera zrobia ujemne saldo

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;T. Monteiro - A. Michon&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: T. Monteiro&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.57&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅

D 116

dziubols

Użytkownik
yhm i rozumiem, że będą mnie chcieli jakoś ścigać? Typu maile o zrobieniu wpłaty etc. ?
Mialem kiedys taka akcje u jakiegos buka ale na mniejsza kwote to poprostu nie wplacalem a po jakims czasie w gescie dobrej woli zrobili mi saldo zerowe zamiast ujemnego ????

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;G. Zemlja - N. Rubin&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: G. Zemlja&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.00&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
hayto 631

hayto

Użytkownik
Mialem kiedys taka akcje u jakiegos buka ale na mniejsza kwote to poprostu nie wplacalem a po jakims czasie w gescie dobrej woli zrobili mi saldo zerowe zamiast ujemnego ????
Rozumiem, a po dłuższym czasie się zorietowali, że popełnili błąd? Bo tutaj zamienili wynik 2-3 na 2-2, więc teraz to i under 4.5 siadł. :p

egreg 942

egreg

Użytkownik
Panowie akcja jest taka: Pograłem kartki w meczu Polska - Armenia na 1xbet (under 5.5 zółtych kartek). W regulaminie mają napisane, że czerwona kartka liczy się jako 2 żółte (nawet jeśli to druga żółta).
Ciekawe , jak to wywnioskowałeś z treści regulaminu, czytałem i nijak inaczej mi nie wychodzi jak to, że dwie żółte kartki jednego zawodnika liczą sią po prostu jako dwie...
Co innego jak zawodnik dostanie żółta , i później czerwoną , wtedy dopiero liczą się jako 3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom