4 minutyile sędzia doliczył ?
Dobrze, że wygrali, ale to co dzisiaj pokazali to kryminał. Armenia grająca 2/3 meczu w 10 strzela nam bramkę (!), nie dopuszcza nas do żadnych klarownych sytuacji (!!), ma w meczu w **uj więcej setek niż nasi (!!!). Aż mi ich szkoda, bo dzielnie się bronili przez 95 minut i mieli zdecydowanie lepsze sytuacje od nas. Celniejszy strzał w 93 i mieliby 3 punkty, a tak wracają z 0. Dla nas dobrze, ale taka gra jak dzisiaj to wstydPolska wygrała i janusze z forum zalamani, bo pohejtowaliby jeszcze ze cztery strony. Zenada.
niewiele brakłoA ja singlami Armenia/remis i San Marino/remis
Dlatego też na Euro tak dobrze nam szło, bo więcej okazji było do gry z kontry. To samo jest z Walią, która doszła do półfinału, teraz w eliminacjach jak musieli prowadzić grę z Gruzją to w ogóle nie wiedzieli jak mają grać.Dobra, dobra taka prawde, że zagraliśmy FATALNIE, grają około 60min z przewagą 1 zawodnika u siebie z 'outsiderem' naszej grupy i nie potrafiliśmy rozegrać normalnej akcje sam gra do przodu a może coś wejdzie, to Armenia już miała grożniejszy sytuacje pod bramką Fabiańskiego, fatalny mecz, który mnie przekonuje totalnie, że nie potrafimy gry prowadzić co innego kontry, ale to brzmi śmiesznie, ale gorzej gramy z słabszymi... taka prawda, że Lewandowski robi niesamowitą robotę w napadzie i tylko dzięki niemu jeszcze strzelamy, bo tutaj przeraziło mnie grająć w przewadze i taką bezradność oddwalać zresztą po golu na 3-1 z Danią było to samo graliśmy BARDZO słabo, co by nie mówić wyniki lepsze od gry, ale to juz wolałbym żeby dziś dostali w dupę i żeby sobie wzięli, że dla reprezentacji gra się pełnym zangazowaniem a nie na odpierdol, żeby tylko hajs za występ dostać..
W meczu z Gruzją nie grał Ramsey, jak ważnym zawodnikiem jest dla Walijczyków pokazało euro. Pomijasz najważniejsze fakty.Dlatego też na Euro tak dobrze nam szło, bo więcej okazji było do gry z kontry. To samo jest z Walią, która doszła do półfinału, teraz w eliminacjach jak musieli prowadzić grę z Gruzją to w ogóle nie wiedzieli jak mają grać.