...toś sie Pan wpierdolił w pokrzywy na golasa po same pachy ....Gorsza sprawa, jak podszedłem do ich meczu bardzo optymistycznie i pograłem over 2,5 bramki Hiszpanów :jezora:
Hm, trochę stylu Hiszpanii Leśnego tu widać, ale mam wrażenie, że mecze z nowym trenerem były wyraźnie lepsze. Dzisiejszy chyba najgorszy tej "nowej" Hiszpanii.Też masz wrażenie, że tu dalej del Bosque macza łapska? Jak tak można hamować tę grę Hiszpanów poprzez różnego rodzaju decyzje.
kompletnie na LOL-u się nie znam ale średnio można powiedzieć ile pada tych draków? Czy to nie możliwe?Okej, zmieniamy dyscyplinę.
LoL - MŚ
Imay - Flash Wolves
TYP : Under 3,5 drake
@2,62
Spory kurs jak na mecz, w którym faworyt jest dość wyraźnie zaznaczony.Ta gra nie potrwa na tyle długo by te 4 drake zostały wzięte.
4 to taki max, bo gry nie trwają zazwyczaj tyle, aby wzięte było więcej, choć naprawdę rzadko zbiją więcej. 4tym drakem zazwyczaj jest ELDER, a że Baron> Elder, to druzyny na nim zbytnio się nie skupiają. Zazwyczaj pada 3-4 drake. Jeżeli gra jest jednostronna to czasem i 2. Średnio na jakieś 40% gier biją mniej niż te 4. We wczorajszych meczach np na 6 tylko w 2 zabili drake 4x, a przedwczoraj w 5/6.kompletnie na LOL-u się nie znam ale średnio można powiedzieć ile pada tych draków? Czy to nie możliwe?
Wielkie dzięki za info. spróbujemy pograć to.4 to taki max, bo gry nie trwają zazwyczaj tyle, aby wzięte było więcej, choć naprawdę rzadko zbiją więcej. 4tym drakem zazwyczaj jest ELDER, a że Baron> Elder, to druzyny na nim zbytnio się nie skupiają. Zazwyczaj pada 3-4 drake. Jeżeli gra jest jednostronna to czasem i 2. Średnio na jakieś 40% gier biją mniej niż te 4. We wczorajszych meczach np na 6 tylko w 2 zabili drake 4x, a przedwczoraj w 5/6.
Ja na to spotkanie ustawiłbym kurs w granicach 2,2, więc dla mnie jest to value. Oczywiście nie przesadzam ze stawką. Gram za połowę zysku z Dukli.
Zaraz przyleci Siekiera bo się MŚ zaczynają ???? On to Ci to lepiej wytłumaczy.
LA SPARKS -1,5 @ 2,10 Bet365
*kosz* fajnie wyglądają na tle Lynx warto próbować ( jak dla mnie ). * 1 połowa
Ich gra w Italii pokazała rozum. Było widać co i jak chcą grać - to coś, czego zabrakło Hiszpanii sfinksa w wakacje. Niemniej, dzisiaj jakby wracamy do starych czasów. Rywal do odstrzału, a oni wychodzą bez jednego skrzydła i dodatkowo z Koke, aby mieć jeszcze większą kontrole. Ale nad kim? To tylko Albania.Hm, trochę stylu Hiszpanii Leśnego tu widać, ale mam wrażenie, że mecze z nowym trenerem były wyraźnie lepsze. Dzisiejszy chyba najgorszy tej "nowej" Hiszpanii.