>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
perek99 28,6K

perek99

Użytkownik
może jakieś kartki w Mołdawia - Irlandia?
nie oglądałem, ale jest zero a kurs na powyżej 2,5 stoi @2,5
jakieś kartki na pewno się pojawią, patrząc na staty to w pierwszej połowie 15 fauli więc coś tam się koszą

ice29 251

ice29

Użytkownik
Też masz wrażenie, że tu dalej del Bosque macza łapska? Jak tak można hamować tę grę Hiszpanów poprzez różnego rodzaju decyzje.
Hm, trochę stylu Hiszpanii Leśnego tu widać, ale mam wrażenie, że mecze z nowym trenerem były wyraźnie lepsze. Dzisiejszy chyba najgorszy tej &quot;nowej&quot; Hiszpanii.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Okej, zmieniamy dyscyplinę.

LoL - MŚ

Imay - Flash Wolves

TYP : Under 3,5 drake

@2,62

Spory kurs jak na mecz, w którym faworyt jest dość wyraźnie zaznaczony.Ta gra nie potrwa na tyle długo by te 4 drake zostały wzięte.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Okej, zmieniamy dyscyplinę.

LoL - MŚ

Imay - Flash Wolves

TYP : Under 3,5 drake

@2,62

Spory kurs jak na mecz, w którym faworyt jest dość wyraźnie zaznaczony.Ta gra nie potrwa na tyle długo by te 4 drake zostały wzięte.
kompletnie na LOL-u się nie znam ale średnio można powiedzieć ile pada tych draków? Czy to nie możliwe?

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
kompletnie na LOL-u się nie znam ale średnio można powiedzieć ile pada tych draków? Czy to nie możliwe?
4 to taki max, bo gry nie trwają zazwyczaj tyle, aby wzięte było więcej, choć naprawdę rzadko zbiją więcej. 4tym drakem zazwyczaj jest ELDER, a że Baron&gt; Elder, to druzyny na nim zbytnio się nie skupiają. Zazwyczaj pada 3-4 drake. Jeżeli gra jest jednostronna to czasem i 2. Średnio na jakieś 40% gier biją mniej niż te 4. We wczorajszych meczach np na 6 tylko w 2 zabili drake 4x, a przedwczoraj w 5/6.
Ja na to spotkanie ustawiłbym kurs w granicach 2,2, więc dla mnie jest to value. Oczywiście nie przesadzam ze stawką. Gram za połowę zysku z Dukli.
Zaraz przyleci Siekiera bo się MŚ zaczynają ???? On to Ci to lepiej wytłumaczy.
LoL jest dość nieprzewidywalny, jego obstawianie proponuje stawkować w ten sposób : płaska stawka np 10j, stawiam kurs 2.0, jeżeli wygrywamy to za 15j, później znów 2.0 i jak wygramy to 22,5j itd.

C 370

cinek9191

Użytkownik
4 to taki max, bo gry nie trwają zazwyczaj tyle, aby wzięte było więcej, choć naprawdę rzadko zbiją więcej. 4tym drakem zazwyczaj jest ELDER, a że Baron&gt; Elder, to druzyny na nim zbytnio się nie skupiają. Zazwyczaj pada 3-4 drake. Jeżeli gra jest jednostronna to czasem i 2. Średnio na jakieś 40% gier biją mniej niż te 4. We wczorajszych meczach np na 6 tylko w 2 zabili drake 4x, a przedwczoraj w 5/6.

Ja na to spotkanie ustawiłbym kurs w granicach 2,2, więc dla mnie jest to value. Oczywiście nie przesadzam ze stawką. Gram za połowę zysku z Dukli.

Zaraz przyleci Siekiera bo się MŚ zaczynają ???? On to Ci to lepiej wytłumaczy.
Wielkie dzięki za info. spróbujemy pograć to.

LA SPARKS -1,5 @ 2,10 Bet365

*kosz* fajnie wyglądają na tle Lynx warto próbować ( jak dla mnie ). * 1 połowa
⛔
34-36:/

8z11 nie jest źle;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Hm, trochę stylu Hiszpanii Leśnego tu widać, ale mam wrażenie, że mecze z nowym trenerem były wyraźnie lepsze. Dzisiejszy chyba najgorszy tej &quot;nowej&quot; Hiszpanii.
Ich gra w Italii pokazała rozum. Było widać co i jak chcą grać - to coś, czego zabrakło Hiszpanii sfinksa w wakacje. Niemniej, dzisiaj jakby wracamy do starych czasów. Rywal do odstrzału, a oni wychodzą bez jednego skrzydła i dodatkowo z Koke, aby mieć jeszcze większą kontrole. Ale nad kim? To tylko Albania.
Poza tym, nie chce być nudny, ale ile musi jeszcze zrobić Bellerin, żeby chociaż załapać się do tej kadry? Tym bardziej w obecnym momencie, gdy nie ma Carvajala. To jest nieprawdopodobne.
Edit: Może inaczej - gdy Carvajal nie gra. Nie można pomijać takich piłkarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom