Była Vitolo, zdawało mi się, że się zaczynają rozkręcą, ale teraz faktycznie stanęli.nie wiem czy warto, tam nie ma zbytnio okazji póki co
Też masz wrażenie, że tu dalej del Bosque macza łapska? Jak tak można hamować tę grę Hiszpanów poprzez różnego rodzaju decyzje.nie wiem czy warto, tam nie ma zbytnio okazji póki co
strzeli napewno nie, ale na wejscie do bramki jakas szansa jest, lepiej jednak zamknac imoMyślicie że ESP strzeli czy zamykamy zakład puki coś zarobku jest?
kto odważny niech łapie jeszcze po dobrym kursie<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="koszykowka"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Ironi Nahariya - Maccabi Tel Aviv</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">zwycięzca meczu</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Maccabi Tel Aviv</td><td class="odd">2.65</td></tr></tbody></table>
Gorsza sprawa, jak podszedłem do ich meczu bardzo optymistycznie i pograłem over 2,5 bramki Hiszpanów :jezora:Nie martwcie się o Hiszpanów, nie oglądam, ale z ławki ktoś zawsze może wejść(jakaś alternatywa), oni często na wyjazdach męczą i zazwyczaj jest to 0:1