>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
eeem tamten tekst to jest chyba mój z tematu który zakładałem ???? ? Z tego co pamiętam to wyczytałem to na hltv więc powinno tak być, chyba że coś pochrzaniłem ????
@edit norwedzy mają pistole, tylko żeby nie przegrali forcebuya i będzie dobrze
Wbrew pozorom myślę że bardzo dobrze że gramy na duscie a nie na jakimś trainie czy czymś podobnym... norwedzy powinni tu mieć duzo większe szanse niż bpro

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;bets&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;light&quot;&gt;&lt;th&gt;G. Andreozzi - F. Bagnis - mecz 2

Tenis, Brazylia, ATP Challenger Campinas, singiel (k.ziemne)&lt;/th&gt; &lt;td class=&quot;typ&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt;4.33&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

R 813

robssson

Użytkownik
&lt;table class=&quot;bets&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;light&quot;&gt;&lt;th&gt;G. Andreozzi - F. Bagnis - mecz 2

Tenis, Brazylia, ATP Challenger Campinas, singiel (k.ziemne)&lt;/th&gt; &lt;td class=&quot;typ&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt;4.33&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Ja wziąłem set po @2,2. Może się ogarnie. Czemu stawiasz?

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Ja wziąłem set po @2,2. Może się ogarnie. Czemu stawiasz?
za łatwo oddał 1 seta , w bezpośrednich pojedynkach ma lepszy bilans do tego ostatnia forma również na + , Andreozii w tym turnieju stoczył 2 pojedynki 3 setowe a Bagnis szedł równo po 2 sety

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jaki rubino i rain jest dzisiaj żałosny... Gość z bpro nie patrzy nawet na nich, oddają 3 strzały więcej a i tak padają...
@Edit
I znowu padają na forcebuy&#39;a ze scoutem i famasem ... Jakie to jest przykre, ehh

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom