>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
rosja wygrała z bpro więc praktycznie pewni. ale jeżeli bpro wygra z norway to nie wiem czy się licza bezpośrednie czy rundy :p Bo jeżeli rundy to virtusi słabiej wypadają :/

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
rosja wygrała z bpro więc praktycznie pewni. ale jeżeli bpro wygra z norway to nie wiem czy się licza bezpośrednie czy rundy :p Bo jeżeli rundy to virtusi słabiej wypadają :/
Własnie na ang streamie też o tym mówili ale też nie byli pewni.

To bpro wcale nie wygląda źle a dzisiaj Norwegia zaczęła bojaźliwie więc nie wiem jak to z nimi będzie...

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Własnie na ang streamie też o tym mówili ale też nie byli pewni.
To bpro wcale nie wygląda źle a dzisiaj Norwegia zaczęła bojaźliwie więc nie wiem jak to z nimi będzie...
Po tym pocisku co taz w wywiadzie dał na jkaem&#39;a to obawiam się że norwedzy mogą to odpuścić ????
Gramy na duscie2
&quot;BPro musi przegrać z .Norway, bo bilans rundowy mamy najgorszy i inny wynik nic VP nie daje&quot;
Czyli chyba najprawdopodobniej na to wychodzi :/

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Po tym pocisku co taz w wywiadzie dał na jkaem&#39;a to obawiam się że norwedzy mogą to odpuścić ????
Gramy na duscie2
No Norwerdzy grają o nic bo po wygranej Rosji z bpro raczej nie ma szans tutaj na 1 miejsce. A czy 2 czy 3 chyba nie ma znaczenia bo i tak się tworzy jedna grupa i nie sądzę by wyniki przechodziły.
Szczerze po tych kursach mam ochotę pograć w drugą stronę teraz :p
Najgorsze, że wcześniej pograłem Norwegów ale mam wrażenie, ze naprawdę mogą to puścić...Inaczej są ku temu przesłanki.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Nie wiem. Norwegia zamyka mi 2 grube kupony, a niestety jak to przy handi bywa bet nawet przed rozpoczęciem meczu nie pozwala zamknąć :&lt; Mam nadzieje że ogarną. Gramy na duscie a norwegia to bardzo skillowy zespół więc powinno być dobrze, byleby tylko nie odpuścili ????
dobrze by było gdyby kosy wygrali to stronę sobie wezmą lepszą, może to pomoże

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Jest znaczenie. Z 3 awansuje się do dopiero do 1/8.
6.10-7.10 Mecze grupowe BO1, Zwycięzca grupy przechodzi do ćwierćfinałów, a zespoły z 2 i 3 miejsca przechodzą do &quot;grupy spadkowej&quot; skąd 4 zespoły awansują do ćwierćfinałów.
Więc nie ma znaczenia czy 2 czy 3 miejsce.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
6.10-7.10 Mecze grupowe BO1, Zwycięzca grupy przechodzi do ćwierćfinałów, a zespoły z 2 i 3 miejsca przechodzą do &quot;grupy spadkowej&quot; skąd 4 zespoły awansują do ćwierćfinałów.

Więc nie ma znaczenia czy 2 czy 3 miejsce.
Bazowałem na infie od Izaka. W takim razie też był w błędzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom