ledwo ledwo alePortugalia Andora under 6.5
kurs 1.57 bet365
chociaż tyleW Portugalii brak 7 gola @1.8 jazda
VP już pewni 3 miejsca, bo nie śledziłem nic od zakończenia naszego meczu?Ostatnie 2 mecze z cs-a zaraz startują. Oby norway i russia ogarnęły handicapy ????
Własnie na ang streamie też o tym mówili ale też nie byli pewni.rosja wygrała z bpro więc praktycznie pewni. ale jeżeli bpro wygra z norway to nie wiem czy się licza bezpośrednie czy rundy Bo jeżeli rundy to virtusi słabiej wypadają :/
Po tym pocisku co taz w wywiadzie dał na jkaem'a to obawiam się że norwedzy mogą to odpuścić ????Własnie na ang streamie też o tym mówili ale też nie byli pewni.
To bpro wcale nie wygląda źle a dzisiaj Norwegia zaczęła bojaźliwie więc nie wiem jak to z nimi będzie...
No Norwerdzy grają o nic bo po wygranej Rosji z bpro raczej nie ma szans tutaj na 1 miejsce. A czy 2 czy 3 chyba nie ma znaczenia bo i tak się tworzy jedna grupa i nie sądzę by wyniki przechodziły.Po tym pocisku co taz w wywiadzie dał na jkaem'a to obawiam się że norwedzy mogą to odpuścić ????
Gramy na duscie2
6.10-7.10 Mecze grupowe BO1, Zwycięzca grupy przechodzi do ćwierćfinałów, a zespoły z 2 i 3 miejsca przechodzą do "grupy spadkowej" skąd 4 zespoły awansują do ćwierćfinałów.Jest znaczenie. Z 3 awansuje się do dopiero do 1/8.
Bazowałem na infie od Izaka. W takim razie też był w błędzie.6.10-7.10 Mecze grupowe BO1, Zwycięzca grupy przechodzi do ćwierćfinałów, a zespoły z 2 i 3 miejsca przechodzą do "grupy spadkowej" skąd 4 zespoły awansują do ćwierćfinałów.
Więc nie ma znaczenia czy 2 czy 3 miejsce.