>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
K 168

kbak93

Użytkownik
ale nie było nikogo w ataku kolego. Oglądałem ten mecz i Di Maria nie miał z kim grać bo Lamela, Banega na 10 xd i Pratto to nie są zawodnicy do gry kombinacyjnej
dzisiaj są wszyscy do gry od Kuna, Higuaina, po Dybale i patrząc na tabele bardzo potrzebne są im te punkty i dla mnie to jest value. Tamten mecz oglądałem i na prawde nie mieli chęci do grania a stawiałem na nich...

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co teraz International zmarnowało ???? Masakra ???? Ale oni są tragiczni w ofensywie.
Nie wierzę International karny totalnie z dupy. Co gość z Coritiby odwalił. Kretyński faul.
Szkoda cały mecz pod kontrolą i takie fajne kursiwo przejdzie obok nosa.

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
ale nie było nikogo w ataku kolego. Oglądałem ten mecz i Di Maria nie miał z kim grać bo Lamela, Banega na 10 xd i Pratto to nie są zawodnicy do gry kombinacyjnej
dzisiaj są wszyscy do gry od Kuna, Higuaina, po Dybale i patrząc na tabele bardzo potrzebne są im te punkty i dla mnie to jest value. Tamten mecz oglądałem i na prawde nie mieli chęci do grania a stawiałem na nich...
rowniez widzialem ten mecz i rowniez na nich stawialem, no coz poczekam w takim razie na live jak dotrwam, dzieki za spostrzezenia

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja mam lqd na mecz ale chyba drudrogowo ? Gramy dwie mapy czy 3 w razie remisu ? Bo teraz nie pamiętam ale chyba nie było opcji remisu więc w razie remisu losujemy 3 mapę czy zwrot ?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Szymek - losujemy trzecią. Teraz DD2.
Też mam lqd na mecz, bo przekonał mnie valentine, że CLG jest mocne na dd2. Takim sposobem jest jeszcze jakaś szansa na wygraną ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ja mam lqd na mecz ale chyba drudrogowo ? Gramy dwie mapy czy 3 w razie remisu ? Bo teraz nie pamiętam ale chyba nie było opcji remisu więc w razie remisu losujemy 3 mapę czy zwrot ?
Chociaż teraz sam nie jestem pewien. Przypomniało mi się, że B365 miał opcje remisu w zakładach 3-drogowych. Przekonamy się o ile lqd wygra dd2.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Chociaż teraz sam nie jestem pewien. Przypomniało mi się, że B365 miał opcje remisu w zakładach 3-drogowych. Przekonamy się o ile lqd wygra dd2.
Mi się wydaje, że pinnek nie miał remisu ale nie pamiętam teraz. Mam wpisane moneyline więc raczej 2 drogowy zakład.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom