Już 1-0, ja ide spać, a Wy mi tego przypilnujcie ????Reid/Smith wygrają 2-0 @2.20
Zaczęli chyba od 5:0. To samo było z Dignitasem też dobrze zaczęli a potem masakra.Co ten epsilon robi z igame to się w głowie nie mieści... jeszcze to przegrają : O
Zaczęli chyba od 5:0. To samo było z Dignitasem też dobrze zaczęli a potem masakra.
Tak samo mam. Taśmę jakąś zrobiłem z cs i mi zamykają. Nic wielkiego ale jednakoby tylko wygrali, bo mam ich na taśmie czysty win ????
2:1 po ct, nie jest źle... mają szansę ????
Widziałeś kurs na zwycięstwo CLG na dd2? Ciekawe to, ale handicapów brak.a widziałem widziałem. Nie wiem czy się opłaca po takim kursie. CLG jest mocne na duscie2 i tam mają naprawdę jakieś szanse ???? Co prawda liquid ostatnio mega forma, ale clg na duscie to nie ta sama drużyna co na innych mapach ^^
okazji pare bylo ale bramek brak ;/Ekwador - Chile over 4,5 @2.62
wesoly futbol bedzie. zwyciestwo juz pewne, wiec albo wpadna kolejne dla ekwadoru albo jakas kontra pojdzie i pokryja linie
W sumie jak na propozycję typów na szybko, bez analizowania tylko na podstawie własnych, szybkich przemyśleń to wyszło całkiem dobrze ????kick +7.5 @2.04 z dignitas 16:11 dla dignitas
dignitas -7.5 @1.78 z igame 16:1 dla dignitas
epsilon -4.5 @1.9 z igame 19:17 dla Epsilon
w II połowie zaczeli rzucać trójki :/Trouville - Bucaros w kosza
under 150,5 @1,83
cegła ????
Mi tam dobrze kartki wyglądają w Paragwaju, patrzyłeś może?Kartki w Ekwadorze na minus
Gram teraz powyżej 4.5 Urugwaj - Wenezuela @1.8 Betano