>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Zizouu , ale czy ludzie tobie ufaja ?
Ludzie, dajcie juz spokoj. Zyjemy w wolnym kraju, kazdy ma prawo podawac tutaj typy.
Lepiej mi powiedzcie czemu Unibet nie dziala...od kiedy zmienili skina cala strona poszla sie walic...jak mozna wypuscic taki syf mowiac, ze zrobili upgrad ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ludzie, dajcie juz spokoj. Zyjemy w wolnym kraju, kazdy ma prawo podawac tutaj typy.
Lepiej mi powiedzcie czemu Unibet nie dziala...od kiedy zmienili skina cala strona poszla sie walic...jak mozna wypuscic taki syf mowiac, ze zrobili upgrad ????
Działa normalnie, tak jak zawsze, przynajmniej mi. Tzn. wylogowuje co jakiś czas, wiesza się, ale ogólnie działa ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ja sie nie czepiam tylko wczoraj byla akcja ze zizou zagral typ , ktory nie wszedl , a pozniej rozliczal na + jako zagrany inaczej ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Działa normalnie, przynajmniej mi. Tzn. wylogowuje co jakiś czas, wiesza się, ale ogólnie działa
A u mnie co odswieze, badz przejda na jakas inna zakladke wyskakuje komunikat
&quot;We apologize for the service interruption. The site will be operational soon, so please visit us again. Thank you for your patience.&quot;

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
A u mnie co odswieze, badz przejda na jakas inna zakladke wyskakuje komunikat

&quot;We apologize for the service interruption. The site will be operational soon, so please visit us again. Thank you for your patience.&quot;
Dzisiaj puściłem tam zakład na Carreno Buste. Nawet mi nie pokazało, że muszę się powtórnie zalogować po zrobieniu depo, wiec pomyślałem że mają dobry dzień, widocznie nie :p

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Jak Pouille ogarnie i Nadal ogra Mannarino to dojdzie do ciekawego meczu: Puille - Nadal - rewanż za US Open. Jestem ciekaw jak wystawią kursy bukmacherzy

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ale miałem nosa żeby zamknąć Pouille, praktycznie 90% zysku. Jak Dima wygra tego seta to myślę, że może wygrać mecz. Nawet myślę nad takim typem.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
darzysz go szacunkiem? ???? gościa, który umysłowo jest na jednej półce razem z Paire? no proszę cię
Resztkami szacunku, ta linia jest bardzo cienka ????
Jak dzis zawiedzie to go przeklne , oczywiscie nie publicznie na forum ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom