5567
Użytkownik
Akurat nie moglem ogladac. Co tam sie stalo? Na olewce potraktowal Rakietę? Allen slaba forma ostatnioAle Allen podal reke O'sullivanowi.
Akurat nie moglem ogladac. Co tam sie stalo? Na olewce potraktowal Rakietę? Allen slaba forma ostatnioAle Allen podal reke O'sullivanowi.
W dwoch frejmach budowal przewage i zrobil glupie bledy ze O'sullivan latwo dokonczyl je. Rownie dobrze moglo byc 4:0 dla Allena i nikt by sie nie obrazilAkurat nie moglem ogladac. Co tam sie stalo? Na olewce potraktowal Rakietę? Allen slaba forma ostatnio
Aaa ok. Myślałem, ze na końcu przy podaniu reki na pożegnanie go olał : )W dwoch frejmach budowal przewage i zrobil glupie bledy ze O'sullivan latwo dokonczyl je. Rownie dobrze moglo byc 4:0 dla Allena i nikt by sie nie obrazil
I dobrze zrobiłem ,że nie wziąłemMiałem brać Pliskovą po @8 to speniałem
Nie do końca. Pewnie z dużym zyskiem można bylo zamknąć.I dobrze zrobiłem ,że nie wziąłem
VSGrigor Dimitrov @ 2.00
smialo mozna nazwac najwieksza promocja konczacego sie roku.
To jak Panowie zdecydujcie sie bo chcialem sobie cos z rana pograc ????Lucas Pouille v Grigor Dimitrov China Open
1 wygra 1.95
dobre pytanie ???? jeśli nie ufają to śmiało mogą wchodzić na kontrę na Francuza , każdę wyjście jest dobreZizouu , ale czy ludzie tobie ufaja ?