matty1991
Użytkownik
Nie ma juz tego zakladu??próbuję Tengri +1,5 @1,8
Nie ma juz tego zakladu??próbuję Tengri +1,5 @1,8
Petra Kvitova - Dominika Cibulkova 2 GEM wygra Kvitova @1.35 forbet
dobrze, że można chociaż na skośnych polegać :grin:w Ventforent Kofu 0,5 do HT @1,72
o 10.00 zaczęli graćNie ma juz tego zakladu??
klasycznie 3 set leci na ibk sa lepsze jak nie stana na x pkt z rzedu spokojnie wyrgajaibk +6,5 @1,83 bet365 w 3 secie przy 4-10
ibk set @6,0 bet365 live siatkowka korea babki
e; zarobcie sobie cos w koncu bo domy na tym tenisie przegracie ????
tee kuknij jak tam ibk w 2 secie ????Za to na twoich typach po marniutkich kursach można się dorobić... ale tylko i wyłącznie długów.
Weź tylko pod uwagę, że jak poleciał Paco to styl Granady może być teraz innyPanowie super zakładzik znalazłem na 13:00 jestem właśnie w trakcie zastawiania domu hehe i pakuję wszystkie pieniążki w ten typ Granada RR -1 @2,05 Bet365 to jest darmowe mnożenie pieniędzy. Statystyki na livesports. Granada zawsze bije dużo rożków a Leganes jak widać odsyłam na livesports. Kto oglądał mecze Granady ten wie. Ja wjeżdżam bardzo mocno!
To nie jest super zakładzik, a granie rożnych po statach (ile nabili) to totalne nieporozumienie. Grenada bije dużo rożków, zazwyczaj w końcówce jak już są pozamiatani, i rywal daje im grać.Grenada broni fatalnie i gra mega otwartą piłkę, na takiej drużynie bardzo łatwo nabijać rożne, więc żebyś się nie zdziwił jak w 20 minucie będzie 0:4 w tej statystyce.Panowie super zakładzik znalazłem na 13:00 jestem właśnie w trakcie zastawiania domu hehe i pakuję wszystkie pieniążki w ten typ Granada RR -1 @2,05 Bet365 to jest darmowe mnożenie pieniędzy. Statystyki na livesports. Granada zawsze bije dużo rożków a Leganes jak widać odsyłam na livesports. Kto oglądał mecze Granady ten wie. Ja wjeżdżam bardzo mocno!
tak czy siak mecz u siebie w tym sezonie czas na 3 pkt wiec trzeba atakowac, a leganes z deportivo nie wychodzilo zza polowy dlugie momenty. wynik może byc różny ale wydaje mi sie że rożki powinny wejsc. Zobaczymy co bedzie najwyzej nie bede mial gdzie mieszkac heheWeź tylko pod uwagę, że jak poleciał Paco to styl Granady może być teraz inny
na czym jest? masz jakiś link?oglądam Stan Futbolu ???? Serio ktos wierzy że Legia warta 1miliard złotych ? ???? D
4-0 w 70', można zamykać za 150% stawki ale ja zostawiam, może wturlają ????Maccabi Netanya U19 handi -4 @3.25 jazda!
bet365