>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
ibk +6,5 @1,83 bet365 w 3 secie przy 4-10
ibk set @6,0 bet365 live siatkowka korea babki
e; zarobcie sobie cos w koncu bo domy na tym tenisie przegracie ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 1,8K

patced

Użytkownik
ibk +6,5 @1,83 bet365 w 3 secie przy 4-10

ibk set @6,0 bet365 live siatkowka korea babki

e; zarobcie sobie cos w koncu bo domy na tym tenisie przegracie ????
⛔ klasycznie 3 set leci na ibk sa lepsze jak nie stana na x pkt z rzedu spokojnie wyrgaja

ibk 2 set @1,70

ibk wygra 3-1 @ 3,25 bet365

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Panowie super zakładzik znalazłem na 13:00 jestem właśnie w trakcie zastawiania domu hehe i pakuję wszystkie pieniążki w ten typ Granada RR -1 @2,05 Bet365 to jest darmowe mnożenie pieniędzy. Statystyki na livesports. Granada zawsze bije dużo rożków a Leganes jak widać odsyłam na livesports. Kto oglądał mecze Granady ten wie. Ja wjeżdżam bardzo mocno!

ice29 251

ice29

Użytkownik
Panowie super zakładzik znalazłem na 13:00 jestem właśnie w trakcie zastawiania domu hehe i pakuję wszystkie pieniążki w ten typ Granada RR -1 @2,05 Bet365 to jest darmowe mnożenie pieniędzy. Statystyki na livesports. Granada zawsze bije dużo rożków a Leganes jak widać odsyłam na livesports. Kto oglądał mecze Granady ten wie. Ja wjeżdżam bardzo mocno!
Weź tylko pod uwagę, że jak poleciał Paco to styl Granady może być teraz inny ;)

H 902

hank

Użytkownik
To nie jest super zakładzik, a granie rożnych po statach (ile nabili) to totalne nieporozumienie. Grenada bije dużo rożków, zazwyczaj w końcówce jak już są pozamiatani, i rywal daje im grać.Grenada broni fatalnie i gra mega otwartą piłkę, na takiej drużynie bardzo łatwo nabijać rożne, więc żebyś się nie zdziwił jak w 20 minucie będzie 0:4 w tej statystyce.
@ice, z dnia na dzień raczej się styl wielce nie zmieni.

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Weź tylko pod uwagę, że jak poleciał Paco to styl Granady może być teraz inny ;)
tak czy siak mecz u siebie w tym sezonie czas na 3 pkt wiec trzeba atakowac, a leganes z deportivo nie wychodzilo zza polowy dlugie momenty. wynik może byc różny ale wydaje mi sie że rożki powinny wejsc. Zobaczymy co bedzie najwyzej nie bede mial gdzie mieszkac hehe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom