Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ruch - Zagłębie over 2,5 po kursie 2,0, ciężko to mówić jako kibicowi Ruchu, ale obrona jest patologiczna, bez dwóch trzech baboli z tyłu się nie obywa żaden mecz, bramkarz niepewny. Chyba statystycznie Ruch to najbardziej overowa drużyna, ciężki przeciwnik przyjeżdża, pewnie szykuje się kolejna przegrana, coś w stylu 1-3 obstawiam.
Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.
Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.
To co się neo odpalił ostatnio to magia. Dzisiaj fnatic przegrał z znakomitym Virtus Pro. Czy bet roku? Nie ppowiedziałbym, zwróć uwagę że Olof nic nie grał a neo przeżywa drugą młodość. Tak naprawdę to w tym momencie tylko SK jest w stanie zagrozić virtusom, chociaż Sk od majora grają słabiej. No nic, czekamy na Astralis ????
Nie wiem, nie znam się, aż tak. Ale ten turniej jest dziwny, bo to BO1 i naprawdę wiele zależy od mapy. Wydaje mi się, że kursy na Team Liquid i Optic Gaming są za duże i szukałbym tu handicapów, ale nic na moją odpowiedzialność
To co się neo odpalił ostatnio to magia. Dzisiaj fnatic przegrał z znakomitym Virtus Pro. Czy bet roku? Nie ppowiedziałbym, zwróć uwagę że Olof nic nie grał a neo przeżywa drugą młodość. Tak naprawdę to w tym momencie tylko SK jest w stanie zagrozić virtusom, chociaż Sk od majora grają słabiej. No nic, czekamy na Astralis ????
Według mnie bet roku, bo ten skład Fnatic dużo gorszy od Virtusów, a oni są mistrzami Cobble, do tego grają ze sobą dużo dłużej niż Fnatic. No ale po fakcie to każdy może kozaczyć.
Bet roku to był mecz Szwecja - kazachstan ????
A co do tego meczu. Problem jest taki że veto map jest zaraz przed meczem, a że fnatic zostawiło cobblestone'a to jest zdziwienie roku ???? albo ich trener wczoraj popił i dalej nie wytrzeźwiał albo nie wiem O Co tu chodzi
Bet roku to był mecz Szwecja - kazachstan ????
A co do tego meczu. Problem jest taki że veto map jest zaraz przed meczem, a że fnatic zostawiło cobblestone'a to jest zdziwienie roku ???? albo ich trener wczoraj popił i dalej nie wytrzeźwiał albo nie wiem O Co tu chodzi