>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
No rusek z którym gra w parze też technikiem nie jest, byle zamknąć oczy i jebnąć, jak wpadnie to dobrze, pisałem że Brands to value ????

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Ruch - Zagłębie over 2,5 po kursie 2,0, ciężko to mówić jako kibicowi Ruchu, ale obrona jest patologiczna, bez dwóch trzech baboli z tyłu się nie obywa żaden mecz, bramkarz niepewny. Chyba statystycznie Ruch to najbardziej overowa drużyna, ciężki przeciwnik przyjeżdża, pewnie szykuje się kolejna przegrana, coś w stylu 1-3 obstawiam.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
To te Fnatic rzeczywiście w formie ;d
Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.
A co byś polecał grać?

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
ja tam nie do końca wierzyłem w Fantic dlatego dałem over 26,5 do stanu 5-5 dobrze, że się zapowiadało, a później chyba 2 razy przegrali 4 na 2..

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
To co się neo odpalił ostatnio to magia. Dzisiaj fnatic przegrał z znakomitym Virtus Pro. Czy bet roku? Nie ppowiedziałbym, zwróć uwagę że Olof nic nie grał a neo przeżywa drugą młodość. Tak naprawdę to w tym momencie tylko SK jest w stanie zagrozić virtusom, chociaż Sk od majora grają słabiej. No nic, czekamy na Astralis ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
A co byś polecał grać?
Nie wiem, nie znam się, aż tak. Ale ten turniej jest dziwny, bo to BO1 i naprawdę wiele zależy od mapy. Wydaje mi się, że kursy na Team Liquid i Optic Gaming są za duże i szukałbym tu handicapów, ale nic na moją odpowiedzialność :p

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
To co się neo odpalił ostatnio to magia. Dzisiaj fnatic przegrał z znakomitym Virtus Pro. Czy bet roku? Nie ppowiedziałbym, zwróć uwagę że Olof nic nie grał a neo przeżywa drugą młodość. Tak naprawdę to w tym momencie tylko SK jest w stanie zagrozić virtusom, chociaż Sk od majora grają słabiej. No nic, czekamy na Astralis ????
G2 to bierze :p

Według mnie bet roku, bo ten skład Fnatic dużo gorszy od Virtusów, a oni są mistrzami Cobble, do tego grają ze sobą dużo dłużej niż Fnatic. No ale po fakcie to każdy może kozaczyć.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Bet roku to był mecz Szwecja - kazachstan ????
A co do tego meczu. Problem jest taki że veto map jest zaraz przed meczem, a że fnatic zostawiło cobblestone&#39;a to jest zdziwienie roku ???? albo ich trener wczoraj popił i dalej nie wytrzeźwiał albo nie wiem O Co tu chodzi

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Bet roku to był mecz Szwecja - kazachstan ????
A co do tego meczu. Problem jest taki że veto map jest zaraz przed meczem, a że fnatic zostawiło cobblestone&#39;a to jest zdziwienie roku ???? albo ich trener wczoraj popił i dalej nie wytrzeźwiał albo nie wiem O Co tu chodzi
No dzięki Tobie zarobilem pięknie na Szwecja - Kazachstan

Co do wyboru szwedów - to prawda, nie mam pojęcia jak oni dopuścili do tego. Lepiej chyba na tym turnieju nie grać nic przed meczem i czekać na live.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom