magik90
Użytkownik
Nawet? Chyba szczególnie. Gość po za serwisem nie istnieje choć i tak serwis nie jest z najwyższej półkiUzbeckie zero Istomin nawet w debla żałosny
Nawet? Chyba szczególnie. Gość po za serwisem nie istnieje choć i tak serwis nie jest z najwyższej półkiUzbeckie zero Istomin nawet w debla żałosny
Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.To te Fnatic rzeczywiście w formie ;d
A co byś polecał grać?Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.
ja tam nie do końca wierzyłem w Fantic dlatego dałem over 26,5 do stanu 5-5 dobrze, że się zapowiadało, a później chyba 2 razy przegrali 4 na 2..Granie na VP to był bet roku (nie chcę brzmieć jak burak po fakcie, ale w takim składzie fnatic i na tej mapie byli niemal bez szans). Szkoda, że mam akurat dużo sosu zamrożone i nie gram nic do wieczora.
Nieźlekonsekwentnie
Ruch-Zagłębie BTS do HT @5,0
najlepszy mój typ w ostatnich tygodniach, kurs @5 siedzi w 7min meczu :]konsekwentnie
Ruch-Zagłębie BTS do HT @5,0
Może jeszcze jakiś podobny, nie zdążyłem tego zagrać a just strzelilinajlepszy mój typ w ostatnich tygodniach, kurs @5 siedzi w 7min meczu :]
Nie wiem, nie znam się, aż tak. Ale ten turniej jest dziwny, bo to BO1 i naprawdę wiele zależy od mapy. Wydaje mi się, że kursy na Team Liquid i Optic Gaming są za duże i szukałbym tu handicapów, ale nic na moją odpowiedzialnośćA co byś polecał grać?
juz siedzi 1:]Istra 1961 - Rijeka 2
1.65
G2 to bierzeTo co się neo odpalił ostatnio to magia. Dzisiaj fnatic przegrał z znakomitym Virtus Pro. Czy bet roku? Nie ppowiedziałbym, zwróć uwagę że Olof nic nie grał a neo przeżywa drugą młodość. Tak naprawdę to w tym momencie tylko SK jest w stanie zagrozić virtusom, chociaż Sk od majora grają słabiej. No nic, czekamy na Astralis ????
No dzięki Tobie zarobilem pięknie na Szwecja - KazachstanBet roku to był mecz Szwecja - kazachstan ????
A co do tego meczu. Problem jest taki że veto map jest zaraz przed meczem, a że fnatic zostawiło cobblestone'a to jest zdziwienie roku ???? albo ich trener wczoraj popił i dalej nie wytrzeźwiał albo nie wiem O Co tu chodzi