>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Unitet dalej w formie Jak oni pojadą na etihad to dostaną piątkę a ludzie typowali ich na mistrza... jakiego mistrza oni w trójce nie będą, zresztą pisałem już o tych.... przed sezonem.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
kogo nie wystawią na szpicy United to i tak ostatecznie będzie się cofał po piłkę i próbował rozgrywać. czy kolejni menedżerowie Diabłów mają klapki na oczach i nie potrafią dostrzec że wystawianie tego paralityka Fellainiego szkodzi drużynie?

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Maccabi za bardzo skupia się na defensywie i zbyt długo gra piłką w środkowej strefie praktycznie bez ryzyka. Natomiast Dundalk przyczajony tygrys, niemniej mają braki techniczne i tutaj nie zdziwi mnie 0:0 FT @3.75 b365.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Czy bilbao mialo karnego ? Bo na bet pokazywalo ale.nigdzie indziej takiej inf nie widzę
Nie było karnego. Bet365 nie wiedział co się dzieje.
Athletic strzelił gola, ale był spalony. Główny konsultował to z liniowym i trochę wyszło zamieszanie.
Ale Athletic dużo lepszy, można ładować, bo na pewno wygrają.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ciekawe po ile teraz można złapać unitet po za piątką ja pograłem po 5,50....Manchester is blue ????
E: jak ktos gdzies widzi teraz wiecej to prosze tu o info

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Tzn. sędzia uznał gola, potem dał karnego dla Bilbao i żółtą dla bramkarza, a na końcu spalony. Koniec końców dobra decyzja, ale cyrk niesamowity. 3 minuty nikt nie wiedział co się dzieje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom