Unitet dalej w formie Jak oni pojadą na etihad to dostaną piątkę a ludzie typowali ich na mistrza... jakiego mistrza oni w trójce nie będą, zresztą pisałem już o tych.... przed sezonem.
kogo nie wystawią na szpicy United to i tak ostatecznie będzie się cofał po piłkę i próbował rozgrywać. czy kolejni menedżerowie Diabłów mają klapki na oczach i nie potrafią dostrzec że wystawianie tego paralityka Fellainiego szkodzi drużynie?
Maccabi za bardzo skupia się na defensywie i zbyt długo gra piłką w środkowej strefie praktycznie bez ryzyka. Natomiast Dundalk przyczajony tygrys, niemniej mają braki techniczne i tutaj nie zdziwi mnie 0:0 FT @3.75 b365.
Nie było karnego. Bet365 nie wiedział co się dzieje.
Athletic strzelił gola, ale był spalony. Główny konsultował to z liniowym i trochę wyszło zamieszanie.
Ale Athletic dużo lepszy, można ładować, bo na pewno wygrają.
Ciekawe po ile teraz można złapać unitet po za piątką ja pograłem po 5,50....Manchester is blue ????
E: jak ktos gdzies widzi teraz wiecej to prosze tu o info
Tzn. sędzia uznał gola, potem dał karnego dla Bilbao i żółtą dla bramkarza, a na końcu spalony. Koniec końców dobra decyzja, ale cyrk niesamowity. 3 minuty nikt nie wiedział co się dzieje.