jacksparrrow
Użytkownik
ja bym uwazal bo to portugalia a te remisy Chavez są podejrzaneWarto uderzać w Benfice cos im w koncu musi wpaść
dla mnie no bet, jak juz to szukałbym bramek w holandii, belgi czy szwajcarii
ja bym uwazal bo to portugalia a te remisy Chavez są podejrzaneWarto uderzać w Benfice cos im w koncu musi wpaść
Przecież nie wpuścił go po to, żeby bronić wyniku. Chciał dać jeszcze więcej swobody skrzydłowym na połowie Arsenalu, a potem dodał jeszcze drugiego napastnika.facet przegrywa 3:0 i wprowadza na boisko lewego obronce no ja pierdole
Swobody? Jak skrzydła Arsenal od początku zablokował. Wiliam był podwajany i potrajany ale pchali się tam na siłe tak że nabili jeden korner... Słaby Arsenal pokonał jeszcze słabszą ChelseaPrzecież nie wpuścił go po to, żeby bronić wyniku. Chciał dać jeszcze więcej swobody skrzydłowym na połowie Arsenalu, a potem dodał jeszcze drugiego napastnika.
Wpuszczając Alonso przeszedł na grę 3-ką obrońców i wahadłowymi. Dzięki temu i Hazard i Willian (później Pedro) nie musieli już ganiać w tę i z powrotem. Oczywiście dużo to nie dało, bo Chelsea cały mecz grała beznadziejnie, ale chciał czegoś spróbować i to było widać.Swobody? Jak skrzydła Arsenal od początku zablokował. Wiliam był podwajany i potrajany ale pchali się tam na siłe tak że nabili jeden korner... Słaby Arsenal pokonał jeszcze słabszą Chelsea
Benfica to win 1.9 bet365
Werder dnb @ 2,37