>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Podtrzymujesz typ? Nadal warto? +5 @ 1,9 jest do złapania
Dołożyłem właśnie to +5, Arsenal fakt gra super ale 3:0 do przerwy wątpię żeby Chelsea nie starała się nic wgl zrobić w drugiej połowie bardziej prawdopodobne że conte wstrzasnie drużyna niż Arsenal zmiecie Chelsea w drugiej polowce. Zresztą poziom drużyn podobny więc kursy kosmos jak dla mnie. Arsenal raczej uspokoi w 2 polowce.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Teraz to Conte pewnie im mowi, zeby nie stracili wiecej bramek a nie by grali do przodu. Oni juz wiedza, ze mecz sie dla nich zakonczyl i go nie wygraja. Moze i jakies korki wpadna ale nie chce mi sie wierzyc, ze Chelsea zagra na pelnej pi*** by odrobiac straty ????
Nie takie przewagi się w Premier League traciło. To są derby, następny mecz mają za tydzień, będą próbować moim zdaniem.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Arsenal za kazdym razem jak przejmie pilke wyglada groznie. Maja ambicje i chce im sie grac. Chelsea moglaby grac do polnocy i tak nic by nie strzelila. Zero pomyslu, zero zgrania, zero w obronie...

P 1,8K

patced

Użytkownik
wymienie kod paysafecard kupiony na allegro za 489,64 (wartosc brutto 430) za przelew skrill 350pln lub p24

mozemy zrobic to przez dowolnego moderatora ! nie doladuje skrila tylko dlatego ze mam limit 1250pln wykorzystany doladowan.
ktos cos bo jak nie to idzie na biedne dzieci ????

furman19 928

furman19

Użytkownik
Najpierw bramkarz Sevilli z łokcia potraktował napastnika i poleciała czerwona, a po chwili Wilmiams prostą nogą w bramkarza gdzie powinien tez wylecieć ale dostał ktoś jeszcze z Sevilli i linie 5.5 pokryli w 4 minuty ????

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Do tego dokładam over 5.5 kartki w meczu Arsenal-Chelsea
@1.83

Pan Oliver w tym sezonie na 4 mecze pokazał już 22 żółtka. W tym meczu walki nie braknie więc myślę, że linia do ogarnięcia.
2 :zoltakartka: zdecydowanie za mało ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom