Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Piłka Nożna, Polska
Nieciecza - Płock
over 0.5 HT -> 2.000
over 6 różnych (azjan) HT -> 1.900
Kursy z całorocznego. Na razie trochę szachów na boisku, ale pachnie golem. Solidne ekipy, fajnie grające. Szczególnie zagrożenie jest przy stałych fragmentach dla Płocczan.
na całorocznym mnie zablokowali dożywotnio, tak naprawdę bez powodu.
Unibeta mam, ale jakoś się przyzwyczaiłem do baha. jestem zadowolony w sumie od bardzo dawna. czasem gram w unibecie coś.
Dzięki za odpowiedź. Trzeba powiedzieć, że na returnie Stan jest fatalny, oby trzymał serwis i przed tb spiął się przy serwisie rywala. Najlepiej szybciej niż przy 6:5
Kursy z całorocznego. Na razie trochę szachów na boisku, ale pachnie golem. Solidne ekipy, fajnie grające. Szczególnie zagrożenie jest przy stałych fragmentach dla Płocczan.