>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
galica13 522

galica13

Użytkownik
@bartolini1
co myślisz o Goffin?
wiele osób na niego leci i wiele osób mi mówi, że wygra. na wielu stronach też &#39;spece&#39; pewni że Belg ogra Mahuta. Ja jakoś nie widzę tego tak kolorowo i chyba wolę się wstrzymać. Co myślisz?

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
@wojak
czemu grasz znowu under bvb?
oni są w genialnej formie, ich obecna gra to czysta zabawa, wyniki po 5-6 do jaja, do jednego mówią same za siebie.
grasz progresja na ten under? czy jak?
Tak. W koncu skoncza to.

Tymbardziej pt, zmeczenie i czesta gra.

P 1,8K

patced

Użytkownik
klekajcie narody szwajcarki gonia bulgarki w siate ... jakie tam kursy 15 byly pre ? debiliada do kwadratu w tych eliminacjach powinna byc drabinka i kto przegra spada do innej przegra drugi raz wypier..calkiem bo to co graja to jakas parodia i profanacja kalkulacje odpuszczanie o dupe rozbic taki sport

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Co do Goffina, to przy ich obecnych formach i specyfice hali w życiu po takim kursie bym na niego nie postawił złotówki. Mahutwi też do końca nie ufam, też będę śledził live i jeżeli będą przesłanki to będę atakował Francuza po fajnych kursach. :-D
e: Pouille... 0-40 40-A a i tak się połamał, na dwóch kuponach go miałem. ⛔

C 326

carambula88

Użytkownik
klekajcie narody szwajcarki gonia bulgarki w siate ... jakie tam kursy 15 byly pre ? debiliada do kwadratu w tych eliminacjach powinna byc drabinka i kto przegra spada do innej przegra drugi raz wypier..calkiem bo to co graja to jakas parodia i profanacja kalkulacje odpuszczanie o dupe rozbic taki sport
A co pograles Bułgarki do podbicia AKO? Hahahaahah
To było wiadome i takie akcje się wykorzystuje.

galica13 522

galica13

Użytkownik
kilka minut wcześniej miałem grać Benetu set po 1.85 :/
ja na razie odpuściłem Bangoure, zobaczymy live jak bedzie
zagrałem natomiast grubo na Dutrę Silvę. kurs &#39;aż&#39; 1.50 bo powinien być około 1.10-1.18

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Smith - Bangoura over 10,5 w pierwszym @2,08 uni. Z tego co widzę obaj drewniani i przyzwoity serwis, wątpię w brejka. Stawka spokojna.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Polonia Warszawa race to 9 różnych -&gt;3.00 (całoroczny)
Brać szybko !!
Przegrywają 1:2 . Te rożne to lokata. Nabijają ich sporo, przy takim wyniku będą atakować ostro.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Smith w linie a sędzia aut, dobry agent, wyraźnie to było widać. Dokładam tam tb w pierwszym secie @2,50, jedyna opcja to że murzynowi odbije i się połamie, ale nic na to nie wskazuje. :p
e: Co z tego, że nic nie wskazywało, nigdy nie wiadomo co siedzi w murzyńskiej mózgownicy, ten typ to totalne beztalecncie, zero antycypacji i taktyki, co on robi w połowie pierwszej 200etki?!

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Smith - Bangoura over 10,5 w pierwszym @2,08 uni. Z tego co widzę obaj drewniani i przyzwoity serwis, wątpię w brejka. Stawka spokojna.
Buahahaha murzyn się łamie z 40:15, już to rozliczam bo to drewno Smitha nie przełamie. Po co ja gram taką patologię. ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom