nr69
Użytkownik
Bo na lajfie maja w caloeocznym.. i po kursach czuje,.zze over 3 bylo na Lesznojeszcze nie sprawdzałem
Bo na lajfie maja w caloeocznym.. i po kursach czuje,.zze over 3 bylo na Lesznojeszcze nie sprawdzałem
Tak. W koncu skoncza to.@wojak
czemu grasz znowu under bvb?
oni są w genialnej formie, ich obecna gra to czysta zabawa, wyniki po 5-6 do jaja, do jednego mówią same za siebie.
grasz progresja na ten under? czy jak?
A co pograles Bułgarki do podbicia AKO? Hahahaahahklekajcie narody szwajcarki gonia bulgarki w siate ... jakie tam kursy 15 byly pre ? debiliada do kwadratu w tych eliminacjach powinna byc drabinka i kto przegra spada do innej przegra drugi raz wypier..calkiem bo to co graja to jakas parodia i profanacja kalkulacje odpuszczanie o dupe rozbic taki sport
nie, nie gralem chcialem grac szwajcarki ale chciec a grac to roznica. daj spokoj to jakby polska oddala mecz jakims pasuchom z albani albo cos .. ????A co pograles Bułgarki do podbicia AKO? Hahahaahah
To było wiadome i takie akcje się wykorzystuje.
Buahahaha murzyn się łamie z 40:15, już to rozliczam bo to drewno Smitha nie przełamie. Po co ja gram taką patologię.Smith - Bangoura over 10,5 w pierwszym @2,08 uni. Z tego co widzę obaj drewniani i przyzwoity serwis, wątpię w brejka. Stawka spokojna.
ten niby ok : http://livetv.sx/pl/eventinfo/442676_wisla_legia/#webplayer_alieztv|49009|442676|488541|27|1|pljakis sensowny stream do Wisly?
GO Audax U20 over o,5ht ~2,00