>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mówisz, że Fifa lepsza od Pesa w tym roku? Ja od jakiegoś czasu czytam różne opinie i bardziej się chyba ku Pesowi zwracam
Nigdy nie kupię pełnej wersji PES-a. Mam PS4 i grałem i w demo PES17 i darmowy MyClub z 16. Ta gra jest tak cholernie sztuczna, że nie mam słów tego opisać. Bramki ciągle padają takie same, brak licencji, fatalne twarze niektórych zawodników. Nie da się grać jak dla mnie. Fifa będzie najlepsza od lat. Tryb fabularny, który od dziś będę ogrywał. nowe tryby i kariera, którą mogę grać przez kilka sezonów i się nie nudzi. Choćbym dostał PES za darmo to sprzedałbym go jak najszybciej ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
somsiad 47

somsiad

Użytkownik
znowu przez jakichś kilku debili kilku milionowe straty :razz:
A jeszcze kilka dni temu kumpel mi się chwalił że wygrał w jakimś konkursie bilety na wszystkie mecze Legi u siebie ????
Mogli dodać że u siebie w domu przed TV ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Cieszę się niezmiernie. Jestem kibicem Realu i chciałem pojechać na ten mecz, nie żeby zobaczyć tych patałachów z Warszawy bo gdybym chciał to bym se pojechał zobaczyć jak w pipkę z Termalicą dostają tylko aby zobaczyć swój ulubiony klub i najlepszych piłkarzy świata. Przez łysych sebixów z karnetami, którzy mieli pierwszeństwo było to niemożliwe. Teraz nawet te łyse bezmózgi nie obejrzą meczu ???? Zarząd chciał być fair wobec &quot;lojalnych&quot; kibiców to teraz będą za nich bulić.
Też popieram, bo to już było nudne i śmieszne jak kilkunastu łysych tępaków mocnych tylko w grupie robiło na trybunach trzodę. Akcja była przednia, zagazowani stewardzi, pomachanie płotem. Bezsprzeczne prowadzenie w lidze chuliganów :grin: Zresztą klub toleruje ich zachowania, więc sami są sobie winni. Najlepsze było oświadczenie: oni śpiewali Borussia ku..y, a nie ży.y ???? Ha ha ha. Przecież to kompromitacja.

Żeby nie było off topic:

U19 Piłka Nożna

Karpaty - Vorksla over 2.5 gola HT - &gt; 1.57 ✅

Wątpię, że ktoś zdążył. W takim razie jeszcze over 3.5 - &gt; 1.61

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Tomić nie gra zupełnie nic na returnie, on nie może tego wygrać tylko serwisem ????
A co do Ramosa to serwis do poprawy bo strasznie męczy bułę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom