Czysta formalność to nie była, bo wygrała gorsza 'tenisistka', ale tak musiało być, bo FLYPKENS jest mózgiemi czysta formalność, mam nadzieje że ktoś pograł ????
Szczęśliwie ale gratyJednak plusik
Cieszę się niezmiernie. Jestem kibicem Realu i chciałem pojechać na ten mecz, nie żeby zobaczyć tych patałachów z Warszawy bo gdybym chciał to bym se pojechał zobaczyć jak w pipkę z Termalicą dostają tylko aby zobaczyć swój ulubiony klub i najlepszych piłkarzy świata. Przez łysych sebixów z karnetami, którzy mieli pierwszeństwo było to niemożliwe. Teraz nawet te łyse bezmózgi nie obejrzą meczu ???? Zarząd chciał być fair wobec "lojalnych" kibiców to teraz będą za nich bulić.Ktoś może nie słyszał jeszcze: stadion Legii zamknięty na mecz z Realem.
Mówisz, że Fifa lepsza od Pesa w tym roku? Ja od jakiegoś czasu czytam różne opinie i bardziej się chyba ku Pesowi zwracamJa jeszcze godzinka w pracy i lecę po Fifkę 17 ????
Przynajmniej mam co oglądać na live bo jest nadzieja że Harrison ogarnie znudzonego Tomica a Ramos Tajwańca też czymś zaskoczy
znowu przez jakichś kilku debili kilku milionowe straty :razz:Ktoś może nie słyszał jeszcze: stadion Legii zamknięty na mecz z Realem.