>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wy chyba nie macie co z pieniędzmi robić, albo po prostu za mało ograni w buku jesteście, aby grać na baby i to w dodatku na takie raki jak mameja z tą ruską kobyłą ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ja jeszcze godzinka w pracy i lecę po Fifkę 17 ????
Przynajmniej mam co oglądać na live bo jest nadzieja że Harrison ogarnie znudzonego Tomica a Ramos Tajwańca też czymś zaskoczy

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ktoś może nie słyszał jeszcze: stadion Legii zamknięty na mecz z Realem.
Cieszę się niezmiernie. Jestem kibicem Realu i chciałem pojechać na ten mecz, nie żeby zobaczyć tych patałachów z Warszawy bo gdybym chciał to bym se pojechał zobaczyć jak w pipkę z Termalicą dostają tylko aby zobaczyć swój ulubiony klub i najlepszych piłkarzy świata. Przez łysych sebixów z karnetami, którzy mieli pierwszeństwo było to niemożliwe. Teraz nawet te łyse bezmózgi nie obejrzą meczu ???? Zarząd chciał być fair wobec &quot;lojalnych&quot; kibiców to teraz będą za nich bulić.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja jeszcze godzinka w pracy i lecę po Fifkę 17 ????
Przynajmniej mam co oglądać na live bo jest nadzieja że Harrison ogarnie znudzonego Tomica a Ramos Tajwańca też czymś zaskoczy
Mówisz, że Fifa lepsza od Pesa w tym roku? Ja od jakiegoś czasu czytam różne opinie i bardziej się chyba ku Pesowi zwracam

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Wszystko można zrozumieć, ale jeżeli ktoś doszukuje sie rasizmu lub dyskryminacji w skandowaniu &quot;Borussia żydzi&quot; to ma coś z głową.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom