>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Aga mocno poprawila swoj serwis. Nie jest może silny , bo ona sily nie ma ale jest swietnie mierzony po liniach. Teraz kilka asów w meczu to jest normalka dla niej.
Tak w ogole to ladnie cisnie Karolinke

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
wczoraj na LM lekki plus i dzisiaj widze rowniez masowki na City, overy tam
overy Barcy czy co gorsza win Napoli wiec:
Napoli x2 3j
under 2.5 City jako druzyny 4j
Celtic +2 3j
Gladbach BTS + (1.5 handi na gospodarzy) 2j
probuje kto chce.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
czytalem 4 fora i kazdy na City w ciemno i handi -3 nawet ????

hahahahahahaha i tyle w temacie.
Warto dac over 2.5 Barcy i BTS
Rostov win do typow powyzej.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
czytalem 4 fora i kazdy na City w ciemno i handi -3 nawet ????

hahahahahahaha i tyle w temacie.

Warto dac over 2.5 Barcy i BTS

Rostov win do typow powyzej.
Nie wiem czemu śmieszy Cię City. Ja nie przesadziłem z optymizmem jak wczoraj i pograłem handi -1,5 na nich po kursie 2.05 co uważam za mega okazję. Cep Guardiola już chyba wpoił im swoją taktykę, a graczy mają wybitnych. Nie zagra De Bruyne czyli obok Aguero najlepszy gracz tej drużyny, ale w jego buty wskoczy David Silva. Celtic to drużyna beznadziejna, ich największą gwiazdą jest trener (mimo wszystko dla mnie do czołówki europejskiej mu duużo brakuje). Ledwo przeszli eliminacje mając totalnych ogórów na swej drodze, dokładnie ta sama sytuacja co Legia. Razem z Legią mogą sobie piąteczkę przybić bo stawiam ich na jednym poziomie. Co do Barcy to się zgadzam. Nie ma szans, aby łatwo pokonali Mynsiengladbach, którzy u siebie są w TOP 5 zespołów w Europie. Jak dla mnie to handi +1,5 na Mynsien pewniak, ale kurs mi nie pasi. Dla mnie mega sensacją nie będzie jak wygrają z Barceloną. Jednak gdyby to postawił tydzień temu to byłby kurs 9.0 a nie 6.50

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Haha, pewnie będzie kolejna wtopa wygranego meczu. Bayern już prowadził 2:0 i w 71 minucie kontaktowa brama. Znając mojego farta, będzie 2:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom