Ja bym zostawił, Salwador sobie zamknę zaraz, ten mecz to jeden wielki chaos i się tu wszystko może zdarzyćChyba hoy z ten nikaragi bedzie run w sumie 6 z rzedu..
Ja ogladam z ciekawosci, nic nie stawiajac. Siatkarsko lepsi sa ludzie z Salwadoru, sypa rusza srodek, czasem rzuci cos do szostej strefy. Nicaracostam tylko prawe i lewe, gdzie ten gruby sypacz nawet nie skacze przy odbiciu - totalna amatorka na moje oko. Jakbym mial inwestowac kase, to w salwador. Ale odradzam, rownie dobrze mozna typowac wynik meczu dziewczynek u13 o mistrzostwo powiatu pszczynskiego;pChyba hoy z ten nikaragi bedzie run w sumie 6 z rzedu..
E: obiektywnie ktos jak to widzi ? Widac roznice na boisku ?
Zamykam z prawie dwukrotnym zyskiem . Szkoda się więcej w to bawić, idę w kime .Ja tam lżej wchodzę w Salwador po @2,2.
Nikaragua słabiutko w przyjęciu wygląda, mają lepszego rozgrywającego, ale to nie wystarczy wg mnie .
Mam tak samo, zagrałem, bo patced polecał, ale odkąd zacząłem oglądać to liczyłem tylko na to, żeby Nikaragua jakimś cudem ugrala 1szego seta i sobie zamknę.Nie czaje,ogladac ten mecz i dawac na wygraną Nikarag...
Mi tez ostatnio pare typow nie weszło,ktore tu podaľem, ale nigdy nie pisze takich bzdur,ogladam,stawiajcie bo bedziecie załowac. To teraz załujcie,za takie teksty powinien byc zasluzony odpoczynek.Mam tak samo, zagrałem, bo patced polecał, ale odkąd zacząłem oglądać to liczyłem tylko na to, żeby Nikaragua jakimś cudem ugrala 1szego seta i sobie zamknę.
Salwador win 3 set @2,10 bet365
Z reguły gram typy jedną stawką.tomek,
typujesz plaska stawka czy stopniowo? jak oceniasz ten typ?