>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
pawel007 40

pawel007

Użytkownik
Sampdoria race to 7rr 1.80 + Burnley race to 7rr 1.44 bet365
AKO: 2.60
Sampdoria musi ruszyć maja 4 rożne a Cagliari 2 więc jest spora szansa
Burnley - Watford 5-1 w rożnych , Burnley duuużo lepiej się prezentuje i liczę że jeszcze 2 rożne nabiją ????
✅✅✅ no i pieknie ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Team Dignitas @4 bet365 CS GO
to ESL , tu pojedynki wyrównanych ekip często kończą się 1:1. Wcześniejszą mapę wygrali Astralis, team Dignitas przechodzi zaraz na stronę CT. Wydaje mi się, że będą walczyć o tę mapę.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Zaraz salwador - nikaragua trzeba lukac bo salwador zbil paname a nikaragua ma fajnego sypacza i jesli salwadiry zaczna wygrywac to spokojnie poleca ze strata seta max skoro panamczykow pojechali 3-0 i to latwo a to juz wynik..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Zaraz salwador - nikaragua trzeba lukac bo salwador zbil paname a nikaragua ma fajnego sypacza i jesli salwadiry zaczna wygrywac to spokojnie poleca ze strata seta max skoro panamczykow pojechali 3-0 i to latwo a to juz wynik..
Ja się zastanawiałem nad Panama - Belize. Są jakieś szanse dla Panamy?

P 1,8K

patced

Użytkownik
Na youtube luknij wpisz live ja na komorce patrze i juz widac ze to panama jest zalosnie slaba. Nikaragua ma tak jak pisalem ciekawego dypacze duzo srodkiem a salwador wykorzystal to ze panama wczoraj dramat w przyjeciu.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ja sie wbijam..
Nikaragua @1.61 bet czy szesc piec
Na pozniej wsio przeciwko panamie belize gospodarz no i zawsze solidnie tlukli w tych ogorkowych gierkacg

P 1,8K

patced

Użytkownik
Kurs dramat na gospodarzy ale to trzeba brac panamczycy zbici przez salwador to nie beda mieli czego szukac..
Belize -1.5 @1.44
3-0 @2.5 bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom