wartość 430? minus % dla skrilla.. to hmmpodbijam
zamiast sie prosic, zrob lewe konto mb, wplac tam hajs i wyslij sobie. Bez klopotu.podbijam
po co lewe konto? czego tu chyba nie rozumiemzamiast sie prosic, zrob lewe konto mb, wplac tam hajs i wyslij sobie. Bez klopotu.
Liverpool - Hull over 1 ht @2.025 bet365
dopiero sam chciales kupic i odsprzedac dalej ???? ? a nie czekaj chciales zebym ci wyslal i zaplacisz mi jutro albo w poniedzialek a ty mysl dalej !to 400zł wiec masz tak czy siak 50zł do przodu, tylko zastanawia mnie czemu bankroll sam nie zasili sobie konta i bedzie w tej sytuacji do przodu o pare zl niz ma komus sprzedac taniej
nie o to mi chodzi, nadal chce kupic bo mi to potrzebne do innej rzeczy, tak jak mowilem mozemy zrobic to przez allegro allbo kogos zaufanego na forum, nie ma to dla mnie problemu, o tym zapomniales wspomniec? chodzi o to ze jesli nikt sie nie znajdzie to lepsza opcja jest wplata na skrill z tymi 7% niz odsprzedanie po takiej cenie, ale twoj biznes.dopiero sam chciales kupic i odsprzedac dalej ???? ? a nie czekaj chciales zebym ci wyslal i zaplacisz mi jutro albo w poniedzialek a ty mysl dalej !
AZS Koszalin vs Cukier Toruń
AZS Koszalin +9.5 @1.83 bet365
AZS Koszalin @4.00 bet365
zgodnie z przewidywaniami mega ostry mecz, linia świetna, tylko sędzia długo zamulał, ale powinni dać radę jeszcze 1 żółtąTeraz Ribery pomógł