>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Co chińczyk karnego wykonał...Dobra seria mi się trafiła. Postawiony over wczoraj w Krakowie, dzisiaj Eibar i u Chinoli i trzy karne nie trafione... ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
United - Leicester
over 5.5 gola -&gt; 1.975 (całoroczny)
over 6 gola (azjan) -&gt; 2.850 (całoroczny)
United strzeli w drugiej połowie -&gt; 1.44 (całoroczny)

4:0 do przerwy, różnie to bywa po takich połówkach, ale to Anglia i raczej w chodzonego nie będą się bawić. Ze dwie bramki jeszcze raczej wpadną, bo United widać ma dzień. Goście też coś zaatakują, może trafią, albo się nadzieją na kontrę.

seba6 533

seba6

Użytkownik
United - Leicester over 5.5 gola -&gt; 1.975 (całoroczny)

4:0 do przerwy, różnie to bywa po takich połówkach, ale to Anglia i raczej w chodzonego nie będą się bawić. Ze dwie bramki jeszcze raczej wpadną, bo United widać ma dzień. Goście też coś zaatakują, może trafią, albo się nadzieją na kontrę.
Częściej bywa , że po pierwszej połowie z kilkoma bramkami w drugiej nic nie wpada, albo z jedna.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Miałem pisać, że Leicester coś ukłuje bo im się bardziej chce grać i od razu piękna bramka Graya. Trzeba było się szybciej decydować, a nie czekać he he.
Delikatniej Leicester over 1.5 gola -&gt; 3.40

P 1,8K

patced

Użytkownik
wymienie kod paysafecard kupiony na allegro za 489,64 (wartosc brutto 430) za przelew skrill 350pln lub p24
mozemy zrobic to przez dowolnego moderatora ! nie doladuje skrila tylko dlatego ze mam limit 1250pln wykorzystany doladowan.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom