>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Astralis @7.00
Nie takie comebacki astralis-ów już widziałem, nawet podczas tego turnieju
Mała stawka 1/10
⛔⛔⛔
Niestety minus ... jak zwykle bet od czasu jak postawiłem po kursie 7 astralis wiecznie zablokowane kursy i brak możliwości zamknięcia ...
Astralis- Optic
Astralis Win @1.40 5/10
Astralis -3.5 @1.80 4/10

Fnatic - Liquid Tutaj gramy gruuubo
Fnatic win @1.40 8/10
Fnatic -3.5 @1.80 7/10
Virtus Pro- SK Gaming
Virtus Pro +2.5 @1.83 6/10
Virtus Pro win @2.10 4/10
Szkoda astralis, zbyt późno zaczęli grać, za dużo głupich błędów i przegranych &quot;wygranych&quot; rund. Odrabiamy teraz na fnatic i virtus ????

C 370

cinek9191

Użytkownik
Gram dziś na odwrót jak do tej pory i na plus.
Ale teraz się wyłamię( z Fnatic - ponieważ tutaj nie powinno być niespodzianki) i tak:

Astralis- Optic @ 2,75 bet 365
Fnatic @ 1,40 - Liquid

1: ✅✅✅ było nawet 3,25 przed spotkaniem ( po tym jak beta dałem ) --- Mecz bardzo przyjemny dla oka - brawa dla obu drużyn,:]

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
co myslicic o Mackenzie McDonald w tenisa obseruyje jego gre od dluzszego czasu i radzi sobie calkiem niezle da rade Kingowi?
ode mnie jeszcze taki niski kurs
Danielle Rose Collins 1.40 itf kobiet
wzialem ja po 1.66 na 2-0 w pakiecie wie wiem kobiety itf... ale ale ✅✅
Julka jeszcze nie tak dawno probowala zawojowac korty wta z tego co kojarze a teraz trzaska sie po itfach hehe, mysle ze dzisaj Rose nie bedzie miala tak trudnej przeprawy jak z wozniak wiec jak mam przegrac to po 1.66 nie po 1.4
✅

szkoda Marcosa bo sie szybko pozamiatal ale jeszcze powalczy a Fanselow lubi oddawac gemy grajac z przewaga
e: a propos Fanselowa dlugo to nie trwalo widze, zdayzlem co naskorbac

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
M Giron 2.75
365
⛔

z graniem na Girona sie trzeba narazie wstrzymac, bo na moje to nie odzyskal jeszcze formy z przed conajmniej dwoch lat i chyba bedzie ciezko, a talent troche mi przypomina Janko grac umi ale to nie jest to co wczesniej, a buki go zaczely widze mocno faworyzowac

applause 2,4K

applause

Użytkownik
⛔

z graniem na Girona sie trzeba narazie wstrzymac, bo na moje to nie odzyskal jeszcze formy z przed conajmniej dwoch lat i chyba bedzie ciezko, a talent troche mi przypomina Janko grac umi ale to nie jest to co wczesniej, a buki go zaczely widze mocno faworyzowac
Ten debil miał w 1 secie 5*-4 a mecz się skończył 5-7 1-6 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom